FOTO / Jojo, în costum de baie. Se prezintă super bine!

14.08.2021, 17:06
FOTO / Jojo, în costum de baie. Se prezintă super bine!
FOTO / Jojo, în costum de baie. Se prezintă super bine!

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, se prezintă foarte bine în costum de baie. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, și-a încântat fanii din mediul online, cu diverse fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie. Artista afișează un trup cu forme foarte bine conturate, pe care știe foarte bine cum să și-l pună în valoare.

Jojo a fost în vacanță împreună cu partenerul ei de viață și cu cei doi copii.

Pe rețelele de socializare, vedeta a dat publicității mai multe fotografii în care apare în costum de baie.

Jojo, în costum de baie. Are o siluetă de vis

În costum de baie, Jojo se prezintă super bine. Este posesoarea unei siluete de vis și are un trup cu forme foarte armonisoase.

Imaginile cu artista în costum de baie au atras imediat atenția fanilor, care au dat like după like și care au complimentat-o pentru felul în care arată.

Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate de șapte ani

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul acesta, cei doi au aniversat șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

”Omul meu ❤️ Paul Ipate. Pe culmile gloriei sau doi necunoscuti, la bine la greu indiferent de ceea ce ne ofera viata. Acum sapte ani am stiut ca el e cel langa care vreau sa merg mai departe atat cat ne va permite Cel de Sus. E partenerul meu in toate, si ma motiveaza sa fiu cea mai buna varianta a mea! Pe langa faptul ca e cel mai bun tatic, e si cel mai bun partener de conversatie! Nu cred ca am vorbit mai mult cu altcineva pe lumea asta despre orice!  Vitan & Berceni pentru multi ani de acum incolo!”, a scris Jojo în mediul online.

citește și...