FOTO / Iulia Albu vorbește deschis despre operațiile estetice. ”Am şi alte intervenții pe care le fac periodic”

22.03.2022, 15:22
FOTO / Iulia Albu vorbește deschis despre operațiile estetice. ”Am şi alte intervenții pe care le fac periodic”
FOTO / Iulia Albu vorbește deschis despre operațiile estetice. ”Am şi alte intervenții pe care le fac periodic”

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarații despre intervențiile estetice a care a recurs. Vedeta a suferit o operație la nas. ”Am şi alte intervenții pe care le fac periodic”, a explicat aceasta. Iulia Albu a ținut să menționeze că nu are nicio interrvenție la nivelul buzelor și nici silicoane.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Criticul de modă a vorbit deschis despre operațiile estetice în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Iulia Albu vorbește deschis despre operațiile estetice. ”Nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor, şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane”

 

Întrebată dacă are și alte intervenții în afara uneia pe care a făcut-o la glezne, Iulia Albu a răspuns: ”Mi se pare nociv ca toate persoanele publice din România să își ascundă de publicul lor intervențiile pe care le fac constant. Sunt de acord că, întrucâtva, asta ține de intimitatea fiecăruia, însă, atâta timp cât poți scoate pur și simplu o întrebare din interviu, a da un răspuns care este ridicol este deja ceva ce ţine de integritatea morală, un atribut care poate lipsi unei fete care apare în lenjerie intimă la TV, însă NICIODATĂ unui entertainer. Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor, şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane”.


Despre intervenția pe care a suferit-o la nas, criticul de modă a comentat: ”Am făcut o operație de reducție a cornetelor nazale. Din păcate, nu am putut evita acest moment. Norocul meu a fost să fiu operată de către doctorul Răzvan Filip, care a înțeles exact ceea ce îmi doresc şi motivele pentru care o schimbare în felul în care arată o trăsătură definitorie a feţei mele îmi poate afecta negativ cariera. Am intrat în sala de operație cu protocolul semnat. Operația avea să NU îmi afecteze forma nasului. Şi a fost un succes”.

citește și...