FOTO. Iubita lui Alex Bodi a pozat extrem de provocator. Blondina, apariție incendiară în mediul online

31.03.2022, 15:26

Alex Bodi și Ema Uta se bucură de o vacanță romantică în Rio de Janeiro. Blondina încinge din nou imaginația sexului tare, expunându-și trupul tonifiat. ”Frumoasă ești”; ”Ești toop”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Ema Uta se află în topul celor mai căutăți make-up artiști din România. Pe lângă talentul său incontestabil în arta machiajului, Ema este apreciată și pentru frumusețea ei răpitoare. Blonda are forme apetisante.

Ema adoră să călătorească, iar anul trecut a bifat mai multe vacanțe. Blondina și Alex Bodi au plecat într-o vacanță de vis în Rio de Janeiro. Vedeta s-a fotografiat în cele mai incendiare ipostaze.

Ema Uta, apariție incendiară

Blondina și-a expus trupul fără cusur,  picioarele interminabile și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie din două piese.

Pozele ei au stârnit un val de reacții pozitive în rândul fanilor. Fotografia a strâns peste 31.000 de aprecieri.

”Perfectă. nr 1 în România!”; ”Băi frumoasă ești”; ”Ești toop”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Iulia Albu a comentat aparițiile blondinei

Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al blondinei la „Poliția modei”. Iulia este chiar impresionată de makeup artist  și o consideră una dintre puținele prezențe din online care poate fi considerată „influencer” în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, stilista apreciază că Ema Uta are întotdeauna părul vopsit și îngrijit.

„Mie mi se pare cumva că ea este hot babe. Apreciez, însă, faptul că își lucrează corpul la sală, se vede. Acordă atenție acestui detaliu. Merită lăudată din punctul meu de vedere.

Mi se pare că este mereu proaspăt vopsită. Este foarte important, nu vezi la toată lumea asta. Bravo ei. Ea ajuns un fel de influencer acum, nu mai este doar make-up artist. Este chiar un influencer”, au fost vorbele Iuliei la adresa Emei.

citește și...