FOTO. Irinel Columbeanu, mărturisiri despre pierderea averii! Cum arată apartamentul cu două camere în care locuiește acum

14.10.2020, 08:57
FOTO. Irinel Columbeanu, mărturisiri despre pierderea averii! Cum arată apartamentul cu două camere în care locuiește acum
Irinel Columbeanu, mărturisiri despre pierderea averii! Cum arată apartamentul cu două camere în care locuiește acum

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, iar acum a ajuns să locuiască într-un apartament modest de două camere, cu chirie. Cu toate că nu mai are palatul de la Izvorani și nici mașinile luxoase, fostul milionar nu se plânge. Ba din contră! Se declară fericit și spune că perioada pe care o trăiește acum este doar un test.

Irinel Columbeanu a povestit, într-un interviu pentru emisiunea ‘Vorbește lumea’, cum a ajuns să-și piardă vila imensă de la Izvorani, dar și alte bunuri de valoare. Acesta și-a prezentat apartamentul cu două camere în care locuiește acum și a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce a fost executat silit din cauza datoriilor.

Irinel Columbeanu a dat vila de la Izvorani pe un apartament modest

În trecut, Irinel Columbeanua avea o avere estimată la 150 de milioane de euro, iar acum își duce traiul într-un apartament micuț de două camere.

‘Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje. Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini! A fost frumos și poate că va mai fi’, a declarat cu optimism Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a învățat să se mulțumească cu puțin și chiar s-a apucat de gătit.

‘Petrec în bucătărie mai mult timp decât la Izvorani. Învăț. Știu să gătesc picioare de crab, caracatiță, rață… Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum’, a mai spus Columbeanu, la PRO TV.

Irinel Columbeanu, îngropat în datorii

Fostul afacerist ar datora aproximativ 3.000.000 de euro! În 2007, el a luat un credit în numele unei companii de betoane pe care a înființat-o cu mulți ani în urmă. La vremea respectivă, Irinel Columbeanu credea că va da lovitura în afaceri și a garantat cu bunurile sale personale.

Atunci, milionarul ajunsese că investească sume enorme în în achiziționarea unei fabrici la Târgu Cărbunești, însă afacerea nu a fost deloc una profitabilă. Din acest motiv, Irinel Columbeanu nu a mai putut să își plătească ratele, iar în 2012 s-a trezit cu un dosar de executare silită împotriva firmei și implicit asupra lui.

‘S-a pus poprire pe toate conturile, este vorba de firma TurboCim care acum 5 – 6 ani avea vreo 200 de angajati. S-a demarat deja, de vreo 2 săptămâni procedura de insolvenţă. Sunt nişte bani care vin la bugetul local’, explica Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, în 2013.

citește și...