FOTO EXCLUSIV / Irinel Columbeanu, cu amicii la terasă. S-au dus vremurile când se învârtea numai în cercuri selecte!

22.09.2020, 13:45
FOTO EXCLUSIV / Irinel Columbeanu, cu amicii la terasă. S-au dus vremurile când se învârtea numai în cercuri selecte!
FOTO EXCLUSIV / Irinel Columbeanu, la șuetă pe terasă. S-au dus vremurile când se învârtea numai în cercuri selecte!

Irinel Columbeanu, în vârstă de 63 de ani, a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă din Capitală, unde a fost la o șuetă cu câțiva prieteni.

Irinel Columbeanu era pe vremuei, un obișnuit al evenimentelor mondene și al petrecerilor de fițe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, iar fiecare apariție a sa era impresionată, acesta fiind mereu pus la patru ace.

Însă, după ce afacerile sale nu au mai mers și după ce a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua. Chiar și ieșirile sale cu prietenii nu mai sunt ca în vremurile bune.

Zilele trecute, Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă din Capitală, unde a fost însoțit de câțiva amici, printe care și Ion Boschet.  Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet, a devenit faimos în urmă cu mulți ani, după ce a fost surprins lovind-o pe vedeta de televiziune Andreea Spătar, fosta lui iubită.

Pentru ieșirea la terasă, Irinel Columbeanu a ales o ținută lejeră, departe de aparițiile sale foarte bine studiate și foarte elegante din urmă cu ani. Acesta a purtat o pereche de bermude și un tricou de culoare albastră.

Înfometat, Irinel Columbeanu și-a comandat de mâncare și a consumat rapid preparatul, după care și-a comandat de băut. S-a relaxat fumând și butonând pe telefon.

 

Ignorat la masă de amici

O mare parte din timpul cât a stat la terasă, Irinel Columbeanu a fost ignorat de cei în compania cărora a ieșit să se relaxeze. Aceștia au fost mai degrabă preocupați de telefoanele mobile decât să-i acorde atenție omului de afaceri. Văzând că nu are cu cine să lege o conversație, Irinel Columbeanu și-a făcut și el de lucru fumând sau ronțâind câte ceva. Abia într-un târziu, acesta a apucat să discute cu amicii cu care a mers să se destindă.

 

 

citește și...