FOTO / Ipostaza în care s-a afișat Laura Cosoi. Vedeta, fotografiată în așternuturi

22.01.2021, 16:35
FOTO / Ipostaza în care s-a afișat Laura Cosoi. Vedeta, fotografiată în așternuturi
FOTO / Ipostaza în care s-a afișat Laura Cosoi. Vedeta, fotografiată în așternuturi

Laura Cosoi a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare într-o ipostază plină de senzualitate.

În imaginea respectivă, Laura Cosoi s-a lăsat fotografiată în așternturi, ipostaza fiind una plină de senzualitate. Vedeta a avut grijă să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit, astfel că este acoperită cu o pilotă.

”Nu imi ajunge somnul. Dacă as putea, aș moțăi pe un colț de canapea cu urechea ciulită la fetițe, aș lasă capul pe masă la micul dejun cum făceam la școală in pauza mare sau pur și simplu aș mai sta in pat, cu cearceaful tras pe față ca să nu simt soarele că-mi dă târcoale. Cred că de-abia acum incep să mă relaxez cu adevărat, dar doar după ce mai fur puțin timp pentru somn”, a notat Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi a trăit o poveste de dragoste cu Smiley

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

Cu ani în urmă, Laura Cosoi a trăit o poveste de dragoste cu Smiley, cel care acum are o relație cu Gina Pistol, cea care urmează să-l facă tătic pentru prima oară. Într-un interviu pentru life.ro, Laura Cosoi a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu Smiley. Vedeta și-a amintit de perioada când ea și Smiley era în vizorul tuturor și despre cum a perceput celebritatea în acea perioadă.

Vedeta și-a amintit de perioada când ea și Smiley era în vizorul tuturor și despre cum a perceput celebritatea în acea perioadă.

”Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical, s-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane, fiindcă nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a explicat Laura Cosoi.

citește și...