FOTO / Ioana Ginghină trage din greu la sala de sport. ”Ar fi bine să nu te mai expui așa de mult, tu nu ai nevoie de publicitate de acest fel, ca altele”

04.03.2020, 14:45
FOTO / Ioana Ginghină trage din greu la sala de sport. ”Ar fi bine să nu te mai expui așa de mult, tu nu ai nevoie de publicitate de acest fel, ca altele”
Ioana Ginghină trage din greu la sala de sport. ”Ar fi bine să nu te mai expui așa de mult, tu nu ai nevoie de publicitate de acest fel, ca altele”

Actrița Ioana Ginghină trage din greu la sala de sport pentru a fi într-o formă fizică foarte bună. După ce s-a fotografiat în echipament sportiv, a avut parte de numeroase reacții din partea fanilor.

”Până la vară fac pătrățele”, a scris Ioana Ginghină în dreptul imaginii în care apare la sala de sport. Vedeta poartă o bustieră și o pereche de colanți, care îi scot în evidență formele.


”Ar fi bine să nu te mai expui așa de mult pentru că tu nu ai nevoie de publicitate de acest fel, ca altele pe care nici nu aș vrea să le menționez”, ”Nu ai nevoie, oricum ești superbă!”, ”Dacă facă pătrățele, îl faci invidios pe fostul”, ”Ești foarte frumoasă și așa, lasă pătrățelele”, ”Nu îți trebuie pătrățele, arăți bine din toate punctele de vedere”, i-au transmis internauții.

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină

Recent, într-un interviu la TV, Ioana Ginghină a mărturisit că este din ou îndrăgostită, însă nu a dat detalii despre noul partener din viața sa. Potrivit okmagazine.ro, acesta se numește Cristi Pitulice.

Cristi Pitulice este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu actorul Alexandru papadopol, împreună cu care are o fetiță, Ruxi. Acesta a fost al doilea mariaj al vedetei.

citește și...