Unde a fost Ioana Ginghină zilele acestea. ”Ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”

20.02.2020, 15:01
Unde a fost Ioana Ginghină zilele acestea. ”Ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”
Unde a fost Ioana Ginghină zilele acestea. ”Ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”

Actrița Ioana Ginghină a mers să-și facă analizele săptămâna trecută. Vedeta acordă o mare atenție stării sale de sănătate.

Pe blogul său, Ioana Ginghină a explicat că la fiecare început de an merge să facă diverse analize și controale.

”În fiecare an, primul lucru pe care îl fac, chiar din luna ianuarie, este un check-up la tot și toate. Am învățat că această investiție de timp și bani de la începutul anului, mă poate ține sănătoasă toată viața. Da, vorbesc acum despre analize și diverse controale, pe care le fac la cel mult un an și jumătate”, a spus vedeta.

Actrița a fost la un prim control la un medic specialist în obstetrică-ginecologie săptămâna trecută.

”Săptămâna trecută am fost la o primă consultație. Înainte de programare mi-am făcut o lista cu întrebările pe care aș vrea să le discut cu medicul la începutul vizitei și pentru asta am google-it puțin și mi-am făcut o idee cam ce aș vrea să urmăresc, anul acesta. De exemplu, care este starea mea de sănătate și ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”, a mai spus Ioana Ginghină.

Vedeta le-a îndemnat pe cele care o urmăresc în mediul online să nu se neglijeze și să meargă să-și facă analizele.

”Trebuie sa-i spuneți medicului dumneavoastră dacă ați făcut mamografia, testul Papanicolau, vaccinările si/sau colposcopia.

Dacă mergeți la un medic nou, așa cum am făcut eu, atunci este necesar să îi povestiți despre sănătatea personală și istoricul medical de familie, apoi să stabiliți exact un plan de analize și teste pe care ar trebui să le faceți. De exemplu, săptămâna viitoare voi merge să fac o mamografie.

Am ales să scriu despre aceasta experiență pentru că știu că noi, femeile, ne cam neglijăm sănătatea și mergem la medic numai când avem o problemă. Știți că nu este bine să procedăm așa, căci s-ar putea să fie târziu sau prea târziu în anumite cazuri. Îmi doresc să fiu sănătoasă și plină de energie, așa că îmi acord timp, în fiecare an, pentru aceste analize, anuale, generale”, a încheiat ea.

Ioana Ginghină a divorțat anul trecut de actorul Alexandru Papadopol. Din mariajul ce,lor doi a rezultat o fetiță, Ruxi.

citește și...