FOTO / Ioana Ginghină, așa cum nu ai mai văzut-o! S-a pozat în cadă, plină de zaț

28.05.2020, 11:11

Actrița Ioana Ginghină s-a pozat într-o ipostază în  care nu s-a mai afișat până acum.

Ioana Ginghină apare dezbrăcată în cadă într-o fotografie pe care a postat-o pe contul său de pe o rețea de socializare. Vedeta este acoperită cu zaț de cafea pe corp.

Actrița a explicat la ce este bun zațul.

”Mă întreabă fina mea, zilele astea cum să facă să aibă o piele catifelată ca și mine. ? Păi foarte simplu: ?Iei zațul de la cafeaua de dimineață și-l pui pe tine seara la duș.

Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, atunci îl amesteci cu ulei de măsline, cocos, argan, unul dintre uleiurile pe care le ai în casă. ?

Pui și esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată. ? Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni. ?”, a explicat vedeta.

Are o nouă relație

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Vedeta se află în izolare la domiciliu alături de actualul ei partener.

Cristi Pitulice este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

”Nu am o viziune față de viața de cuplu, chiar nu am. Am avut o viață frumoasă, o căsnicie frumoasă, s-a terminat, am rămas cu lucruri și cu amintiri frumoase, sunt recunoscătoare pentru tot ce am avut.

Acum am trecut la alt capitol din viața mea. Cred că secretul este: cât dai atât primești.Suntem tentați să așteptăm afecțiune, să atragem atenția, să ne plângem dacă nu suntem iubiți, însă oare noi dam atenție, toată atenția cuvenită persoanei de lângă noi, oare noi iubim necondiționat, așa cum avem pretenția? Trebuie să știm să dăm și să iubim exact atât cât ne așteptăm și noi să primim”, a declarat vedeta într-un interviu.

citește și...