Ioana Ginghină și-a revăzut fiica după patru zile. ”A fost la tatăl ei”

26.05.2020, 10:34
Ioana Ginghină și-a revăzut fiica după patru zile. ”A fost la tatăl ei”
Ioana Ginghină și-a revăzut fiica după patru zile. ”A fost la tatăl ei”

Actrița Ioana Ginghină a petrecut patru zile fără fiica ei, Ruxandra, care a fost în vizită la tatăl ei, actorul Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină a petrecut perioada de izolare alături de fiica sa și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra, și de noul său iubit. După ce măsurile au fost relaxate de autorități, Ruxandra a mers în vizită la tatăl ei. Chiar dacă Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, actorul își petrece timp cu fiica sa.

Ruxandra a fost plecată la tatăl ei timp de patru zile.

”Bucuria mea din trafic vine de la gândul că mă întâlnesc cu Ruxandra. Nu ne-am văzut de 4 zile, a fost la tatăl ei și îmi este super dor de ea. Am avut o zi lungă și cu multă treabă, dar sunt plină de energie și super fericită că azi, ne vedem!”, a mărturisit Ioana Ginghină pe contul său de socializare.

”Nu există bucurie mai mare, pentru mine, decât să fac ceva pentru/sau cu Ruxandra, fiica mea, însă presiunea de a deveni Super Mamă este uneori copleșitoare, chiar sufocantă.

Nimeni nu știe când se întâmplă exact, dar aproape fiecare mamă simte că își pierde identitatea la un moment dat în călătoria ei prin maternitate. Deodată, își dă seama că lucrurile stau altfel. Ea este diferită”, a mai spus, în mediul online, Ioana Ginghină despre fiica ei.

Fiica sa a ajutat-o foarte mult

Faptul că a fost nevoită, în momentul divorțului, să se ocupe de fiica sa, Ruxi, a ajutat-o foarte mult pe Ioana Ginghină.

”Aşa am făcut şi când a fost cu divorţul. A fost nebunia aia de vreo 2-3 luni, iar eu atunci m-am sprijinit foarte mult de Ruxi, dar nu în sensul să mă ajute ea în vreun fel, ci faptul că aveam foarte multă treabă cu ea: du-o la şcoală, ia-o de la şcoală, du-o la opţionale, fă teme cu ea. M-am axat foarte mult şi pe partea de business, pe toate lucrurile care mergeau şi nu le-am lăsat pe cele care nu mergeau în momentul acela să mă invadeze mai mult decât era cazul. Uşor, uşor lucrurile se vindecă. Trebuie să recunoaştem că timpul vindecă tot”, declarat vedeta într-un interviu recent.

citește și...