Ioana Ginghină se află în izolare cu actualul iubit. ”Nimic nu este întâmplător”

17.04.2020, 12:32
Ioana Ginghină se află în izolare cu actualul iubit. ”Nimic nu este întâmplător”

Actrița Ioana Ginghină a mărturisit că se află în izolare la domniciliu alături de actualul ei iubit.

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Cristi Pitulice este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Ioana Ginghină a dezvăluit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că se află în izolare la domiciliu, în această perioadă, nu doar alături de fiica sa, ci și de actualul iubit.

”Da, suntem toţi trei. Aşa a fost să fie şi cred că nimic nu este întâmplător”, a spus actrița.

”Mi-aş dori ca toate femeile care trec prin asta să înţeleagă un lucru. Nu te face nimeni să vezi viaţa altfel după divorţ decât tu. Eu sunt o persoană care iubeşte viaţa, iubesc să râd, să dansez, să gătesc, să decorez, să mă plimb, să văd marea. Viaţa mea a fost frumoasă dintotdeauna, indiferent dacă am fost singură sau cu cineva. Fericirea noastră nu este la nimeni. Ea este doar în sufletul nostru”, a adăugat vedeta.

Ioana Ginghină a explicat că fetița ei și a lui Alexandru Papadopol comunică online cu tatăl ei.

”Ruxandra nu este foarte afectată. Se joacă online cu prietenele ei, se joacă cu noi, cu animalele în curte. De curând chiar a primit doi iepuraşi. E fericită. Chiar şi relaţia noastră este perfectă acum. Singurele discuţii serioase le aveam pe tema şcolii, dar acum şcoala nu prea mai există, deci suntem ca într-o vacanţă. Contează foarte mult că avem spaţiu şi că stăm la casă. Cu tatăl ei se vede tot online. Ne-am gândit că este mai sigur aşa. Plus că aici nu se plictiseşte”, a afirmat Ioana Ginghină.

citește și...