FOTO. Ioana Boureanu a pozat extrem de provocator. ”Ce bună ești!”. Cum s-a fotografiat fiica lui Cristian Boureanu

22.02.2022, 21:46

Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 21 de ani în luna februarie și arată din ce în ce mai mult cu o bombă sexy.  Fiica fostului politician Cristian Boureanu a pozat recent extrem de provocator pe Instagram. ”Ce bună ești!”, i-a spus un admirator.

Ioana e fiica lui Cristian Boureanu din prima să căsnicie cu Irina, mariaj care s-a terminat în 2003, când tânăra era încă foarte mică.

Ioana Boureanu își dorește să iasă în evidență și știe cum să o facă. Fiica lu Cristian Boureanu iese tot mai mult în evidență nu prin scandaluri, ci cu ajutorul pozelor incendiare.

Ioana a pozat cu un decolteu adânc

Fiica fostului politician pozează în haine extrem de mulate și foarte decoltate. Recent,  Ioana a pozat cu un decolteu adânc, fiind îmbrăcată într-un maiou negru, asortat cu o pereche de blugi. Aceasta are peste 17.000 de urmăritori și postează aproape zilnic fotografii cu ea.

Haterii spun că aceasta ar fi apelat la un medic estetician, care i-ar fi adus îmbunătățiri majore în ceea ce privește buzele, dar și nivelul sânilor.

Ioana Boureanu s-a remarcat prin scandaluri

Ioana s-a remarcat în spațiul public când l-a acuzat pe tatăl ei că a agresat-o fizic pentru că a ieșit din casă fără să îl anunțe. În 2016, Cristi Boureanu a fost reţinut în trafic după ce şi-ar fi bătut fiica. În vârstă de 14 , Ioana urla la vremea respectivă ca din gură de şarpe: „Mă omoară! Mă rupe-n bătaie!’. Ulterior, Cristi Boureanu s-a împăcat cu fiica sa.

În prezent, acesta îi plătește cheltuielile. La 18 ani, tatăl ei i-a făcut cadou o mașină care valorează zeci de mii de euro, mai exact un Audi de 15.000 de euro, şi un apartament în care locuieşte singură. Chiar dacă voia să urmeze o facultate în străinătate, Ioana a rămas în România și este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București.

Recent, Ioana Boureanu și-a sărbătorit aniversarea de 21 de ani și a petrecut într-o locație privată. Boureanu a profitat de moment pentru a-și prezenta iubita, Cristina Belciu. Cele două s-au fotografiat împreună și par că se înțeleg bine. Diferența între Ioana și Cristina Belciu este de doar trei ani.

 

citește și...