Cum arată acum Ioana Boureanu, la 3 ani de la mega-scandalul cu tatăl său! E total schimbată. În ce ţară va studia adolescenta

05.10.2019, 17:27
Cum arată acum Ioana Boureanu, la 3 ani de la mega-scandalul cu tatăl său! E total schimbată. În ce ţară va studia adolescenta
Cum arată acum Ioana Boureanu, la 3 ani de la mega-scandalul cu tatăl său!

Cristian Boureanu şi fiica lui, Ioana, au fost implicaţi în 2016 într-un mega-scandal în plină stradă.

La vremea respectivă, imaginile scandaloase cu Boureanu în timp ce îşi târa fiica pe asfalt cu făcut înconjurul internetului. Adolescenta s-a plâns că a fost agresată fizic de tatăl său şi a ajuns la Poliţie.

Cum arată acum Ioana Boureanu, la 3 ani de la mega-scandalul cu tatăl său!

‘Ceea ce face tatăl meu mi se pare exagerat. Eu consider că după acest scandal și după ceea ce a făcut ar trebui să încerce să se calmeze și să nu caute alte subiecte de discuție despre viața mea personală, pe care să le facă publice.

Mi-aș dori să nu mai bage toate minciunile în presă pentur atenție și să nu vorbească în felul în care vorbește despre copilul lui la televizor. Cât despre Laura, prefer să nu mai intru în detalii’, declara Ioana Boureanu despre tatăl său.

Acum, la mai bine de 3 ani de la incident, cei doi au îngropat securea războiului şi au ajuns la o înţelegere.

Se pare că relaţia lor merge ca pe roate, ţinând cont de faptul că fostul politician a investit bani grei în educaţia şi confortul fiicei sale.

Mai mult de atât, Ioana Boureanu a devenit majoră între timp şi s-a schimbat extrem de mult din punct de vedere fizic. S-a făcut blondă şi pozează numai în ipostaze sexy.

Ioana Boureanu îşi etalează cadourile scumpe de tatăl ei

Adolescenta a împlinit 18 ani la începutul acestui an, iar tatăl său, Cristian Boureanu, a răsfăţat-o cu cadouri scumpe.

Ioana a primit în dar o maşină scumpă, mai exact un Audi de 15.000 de euro, şi un apartament în care locuieşte singură. De asemenea, fiica lui Boureanu a trecut şi peste neînţelegerile cu mama sa vitregă, Laura Dincă, iubita tinerică a tatălui său.

‘Ioana nu stă la noi, i-am luat un apartament. Stă acolo, e foarte ok, noi oricum am menţinut relaţia cu ea, chiar şi atunci când presa scria că suntem certaţi. Tot timpul s-a ocupat Cristi de ea. Aşteptăm să plece la facultate, în străinătate’, a declarat Laura Dincă pentru Click.ro.
‘Ne-am dori ca Ioana să facă facultatea undeva unde este cald și să fie tot timpul soare, să se bucure de viață, adică să nu meargă unde merge chiar toată lumea. O variantă ar fi Tel Aviv, pentru că ea vorbește fluent ebraică, a fost la Lauder (n.r. Liceul Lauder Reut) din clasa I până într-a IX-a, a fost mai bună decât nativii, era cea mai bună din școală. Ea vrea Olanda, dar noi nu suntem de acord cu Olanda și Monaco. Cred că Monaco o să fie’, a mai spus iubita lui Boureanu.

A fost snopită în bătaie în club

În februarie 2019, Ioana Boureanu a mai fost implicată într-un scandal de proporţii. Tânăra a fost snopită în bătaie de trei fete, în timp ce se ducea la baia unui club cunoscut din Capitală. Ioana a ajuns de urgenţă la spital şi a fost nevoie ca medicii să îi pună mai multe copci.

‘Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filemele de groază. Sângele a început să țâșnească’, spunea Cristian Boureanu.

 

citește și...