FOTO / Inna, topless. Imaginea cu care i-a înnebunit pe internauți

25.01.2021, 16:32
FOTO / Inna, topless. Imaginea cu care i-a înnebunit pe internauți
FOTO / Inna, topless. Imaginea cu care i-a înnebunit pe internauți

Cântăreața Inna a pozat topless în timpul vacanței pe care o petrece în Maldive.

Aflată la relaxare în Maldive, Inna s-a lăsat fotografiată într-o ipostază fierbinte. Artista a pozat fără sutien, ipostaza făcând deliciul admiratorilor din mediul online ai vedetei.

”Frumoasă foc ești Inna și fotogenică. Arăți bine de tot”, ”Super și fără silicioane”, ”Nimeni nu este mai bun ca Inna”, ”Inna, ai făcut valuri”, ”De ce te pozezi așa dezgolită?”, ”Ce frumusețe!”, ”Hot”, ”Sexy”, ”Perfectă”, i-au transmis internauții Innei.

 

Inna, despre întâmplările inedite din turnee și despre artiștii pe care i-a cunoscut

Inna este una dintre cele mai de succs artiste din țara noastră, care a reușit să se impună și în plan internațional.  Artista a explicat, într-un interviu, că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

citește și...