FOTO / Crina Abrudan, topless în Dubai. Blonda își arată formele în toată splendoarea!

17.01.2021, 14:34
FOTO / Crina Abrudan, topless în Dubai. Blonda își arată formele în toată splendoarea!
FOTO / Crina Abrudan, topless în Dubai. Blonda își arată formele în toată splendoarea!

Crina Abrudan este conștientă de atuurile fizice pe care le are, astfel că nu ezită să-și arate trupul în ipostaze care mai de care mai fierbinți.

Crina Abrudan se află în vacanță în Dubai. Vedeta, care este foarte activă pe rețelele de socializare, știe cum să le capteze atenția celor care o urmăresc în mediul online. Aceasta postează imagini în care apare în ipostaze provocatoare.

De data aceasta, Crina Abrudan a făcut publică o fotografie în care apare topless. Blonda a pozat fără sutien în dreptul unei ferestre. ”#sărbătorită #34#scuze #43 ?‍♀️  #la mulți ani mie ???”, a notat ea în dreptul imaginii respective. Postarea a făcut deliciul internauților, care au dat like după like.

Crina Abrudan impresionează cu fizicul său

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu afișează o siluetă de invidiat. Crina Abrudan a avut dintotdeauna un look impecabil, însă doar de curând a decis să facă sport în mod regulat. Vedeta impresionează pe toată lumea cu fizicul său de invidiat.

De altfel, în cadrul rubricii săptămânale pe care o are la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV, fashion-editorul Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă la adresafostei prezentatoare de televiziune Crina Abrudan. Iulia Albu este de părere că Crina Abrudan arată perfect.

”Eu, sincer, o urăsc pe femeia asta. O urăsc pe Crina. pentru că arată așa. O urăsc. Deci arată perfect această femeie. Este ca și când ea este un fel de model care pozează pentru Vogue. Nu, sincer, te ador, nu te urăsc, dar mă rog, era așa pentru rating. Este superbă, îmi place și cum este îmbrăcată, îmi placși fotografiile. Văd că se poate renunța la acele fotografii făcute amatoricește, chiar dacă și acestea sunt făcute cu telefonul, arată mult mai bine. Crina, ești fabuloasă”, a spus Iulia Albu despre Crina Abrudan.

 

 

 

citește și...