Câți bani a reușit să strângă Inna din concerte înainte de pandemie. Sumele imense pe care le cerea la o singură cântare

12.12.2020, 16:36
Câți bani a reușit să strângă Inna din concerte înainte de pandemie. Sumele imense pe care le cerea la o singură cântare
Câți bani a reușit să strângă Inna din concerte înainte de pandemie. Sumele imense pe care le cerea la o singură cântare

Inna este una dintre cele mai bogate artiste din lume! La doar 34 de ani, solista are un succes fantastic în România, dar și peste hotare.

Inna s-a lansat în muzică în anul 2008, atunci când a lansat piesa ‘HOT’, alături de echipa de producție Play & Win. De atunci, solista a scos melodii pe bandă rulantă, iar sume câștigate din concerte sunt enorme.  Conform Playtech, Inna a reușit să strângă o avere impresionantă din muzică.

Inna nu a fost afectată de pandemia de coronavirus

Drept urmare, pandemia de coronavirus nu a lăsat-o pe solistă fără niciun ban în buzunar. Se pare că Inna cerea 40.000 de dolari pe un concert în străinătate și 60.000 de euro pentru un singur recital în noaptea de Revelion.

Astfel, Inna a strâns în conturi aproximativ 20 de milioane de dolari.

‘A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol.

Am avut 2-3 concerte înainte de pandemie și apoi un concert diferit, drive-in, care a avut loc în iunie, prima mea experiență de acest gen. Cred că toate domeniile au fost afectate de pandemie, este o schimbare mare. Banii câștigați din muzică sunt reinvestiți tot în muzică’, a declarat Inna, pentru Playtech.ro.

Cât câștigă anual

Inna a reușit să strângă suma uriașă grație hiturilor lansate. În plus, contul său de pe Youtube îi aduce sume frumușele anual,  la care se mai adaugă și diversele contracte de publicitate pe care le încheie cu sponsorii. Solista câștigă peste 1 milion de euro pe an din Youtube.

‘Într-adevăr, YouTube devine o sursă de venit nouă şi importantă pentru artişti de când vânzările de muzică au scăzut în lume, nu doar în România. Informaţiile privind încasările de la YouTube sunt confidenţiale şi diferă de la canal la canal. În plus, sunt imposibil de evaluat exact, niciodată nu ştim sumele, pentru că acestea nu sunt fixe.

Cu Inna avem parteneri în fiecare ţară, cum ar fi Spin Records – în Olanda, Universal – în Franţa, Warner – în Spania şi monetizăm muzica diferit. La final de an, sosesc rapoarte din fiecare ţară, se adună şi se calculează conform contractelor încheiate’, spunea managerul Innei, la un post tv.

citește și...