FOTO / Inna, incendiară în costum de baie. Super sexy, cu posteriorul la înaintare

06.09.2022, 10:52
FOTO / Inna, incendiară în costum de baie. Super sexy, cu posteriorul la înaintare
Inna, incendiară în costum de baie

Cântăreața Inna, în vârstă de 35 de ani, șii-a etalat trupul cu forme perrfecte în costum de baie. Artista a pozat astfel încât să își pună în valoare atuurile fizice cu care a fost înzestrată de la Mama-Natură. Fotogrrafia postată de Inna în mediul online a atras imediat atenția celo care o urmăresc pe vedetă pe rețelele de socializare.

Inna este posesoarea unui trup de invidiat, cu forme foarte atrăgătoare. Fiecare apariție a sa este una plină de senzualitate.

În cea mai recentă imagiine pe care a postat-o pe contul ei de pe o rețea de socializare, Inna apare întrr-un costum de baie de culoare neagră. Artista a pozat astfel încât să-ș scoată în evidență atuurile fizice. Aceasta s-a lăsat fotografiată din spate, etalându-și posterioul ferm și bombat în toată splendoarea.

Inna, incendiară în costum de baie. Au curs mesaje în mediul online

Fotografia postată de Inna a atas imediat atenția internauțilorr. Aceștia i-au transmis vedetei numeroase mesaje.

”Minunată fotografie. Frumoasă femeie Inna”, ”Superbă imagne, una dintre cele mai bune”, ”Wow”, ”Ești frumoasă și sexy”, ”Arăți fabulos”, ”Frumoasa poza”, ”Așa da, foarte frumoasă și sexy, o bijuterie frumoasă”, ”Wow. Ce avem noi aici”, ”Superb posteriorul”, ”Fără cuvinte”, ”Doamneeee”, ”Bună bună Inna”, ”Ce posterior ai”, ”Arăți excepțional”, ”Sexy”, ”Prințesă”, i-au transmis Innei cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cum se menține Inna în formă

Binecunoscuta cântăreața a dezvăluit, pentru revista Viva, ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Artista a explicat că nu ține regim și că niciodată nu a fost obsedată de calorii sau de kilograme.

”Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare… Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a detaliat Inna.

”Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul… Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai spus artista.

citește și...