FOTO / Inna, apariție de infarct. Cum s-a lăsat pozată

28.04.2022, 10:43
FOTO / Inna, apariție de infarct. Cum s-a lăsat pozată
FOTO / Inna, apariție de infarct. Cum s-a lăsat artista fotografiată
Inna este mai incitantă ca niciodată. Artista, în vârstă de 35 de ani, a făcut ravagii în mediul online cu cea mai recentă fotografie pe care a dat-o publicității. Cântăreața a pozat pe o canapea, acoperindu-și trupul doar cu o pernă.  Imediat după ce vedeta a postat fotografia respectivă aau apărut și comentariile fanilor.Inna s-a lăsat fotografiată într-o ipostază plină de senzualitate.Cântăreața a pozat dezbrăcată, așezată pe o canapea, cu un picior ridic în sus, acoperindu-și trupul doar cu o pernă.

Inna, apariție de infarct. A primit zeci de mii de like-uri

Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată Inna a fost pe placul internauților, care au dat like după like, postarea primit zeci de mii de aprecieri.


De asemenea, Inna a primit și numeroase mesaje în mediul online: ”Arată precum regina Cleopatra”, ”Ce frumoasă ești, Inna!”, ”Frumoasă, minunatp, sexy, femeie adevărată”, ”Superbă”, ”Flebețea mea”, ”Minunată”, ”Arată-ne mai mult”, ”Foaerte frumoasă”, ”Cool”, ”Foarte frumoasă”.

Inna, despre întâmplările inedite din turnee

Inna a explicat, într-un interviu, că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

citește și...