Ce spune Raluca Bădulescu despre look-ul său. ”Indiferent de forma fizică pe care am avut-o, am fost aceeași persoană”

09.02.2022, 15:09
Ce spune Raluca Bădulescu despre look-ul său. ”Indiferent de forma fizică pe care am avut-o, am fost aceeași persoană”
Ce spune Raluca Bădulescu despre look-ul său. ”Indiferent de forma fizică pe care am avut-o, am fost aceeași persoană”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani,  a vorbit despre look-ul său, care a suferit transformări de-a lungul anilor. Vedeta de televiziune a dezvăluit și ce înălțime și greutate are în prezent. ”Indiferent de forma fizică pe care am avut-o, am fost aceeași persoană”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unui interviu.

Raluca Bădulescu, pe care telespectatorii o știu din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, afișează o siluetă de invidiat. Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 50 de kilograme.

Despre look-ul său și despre transformările prin care a trecut a făcut vedeta de televizune declarații în cadrul unu interviu pentru revista Viva. Aceasta a dezvăluit și ce greutate și înălțime are.

Ce spune Raluca Bădulescu despre look-ul său.”Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede”

”Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat. Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea. Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică. Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede”, a explicat Raluca Bădulescu pentru sursa mai sus-menționată.

”Sunt persoană publică de mulți ani și, de-a lungul acestor ani, mi-am schimbat de multe ori forma fizică. Am avut perioade în care am fost foarte grasă, pot folosi acest cuvânt, am avut perioade în care am fost și foarte slabă. Dar, indiferent de forma fizică pe care am avut-o, am fost aceeași persoană.Nu am suferit de niciun complex, nu am trăit o traumă, nu am trăit nicio formă de bullying”, a completat aceasta.

 

citește și...