FOTO / Inna, în cel mai sexy costum de baie. A strâns peste 150.000 de aprecieri

20.07.2021, 10:10
FOTO / Inna, în cel mai sexy costum de baie. A strâns peste 150.000 de aprecieri
FOTO / Inna, în cel mai sexy costum de baie. A strâns peste 100.000 de aprecieri

Binecunoscuta artistă Inna, în vârstă de 34 de ani, și-a cucerit admiratorii din mediul online cu două fotografii în care își etalează formele într-un costum de baie super sexy. Vedeta are o siluetă de vis și un trup cu forme bine conturate. Postările Innei au adunat peste 150.000 de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Inna este posesoarea unui trup cu forme foarte frumoase. Cântăreața nu ezită să-și expună trupul aproape perfect în cele mai îndrăznețe ținute.

Așa s-a întâmplat și de curând, când artsta a postat, pe contul său de Instagram, două fotografii în care apare într-un costum de baie sexy, din două piese, de culoare neagră, foarte decupat în zona bustului.

Inna, în cel mai sexy costum de baie. Fanii au fost cuceriți

Fotografiile cu Inna în costum de baie ay adunat peste 150.000 de aprecieri în mediul online. Admiratorii au fost încântați de apariția cântăreței.

“Cea mai sexy cântăreață din lume”, “Prea sexy”, “Ești perfectă”, “Te iubesc”, ”Atât de frumoasă”, ”Arăți minunat”, ”Foarte interesant detaliul din partea superioară a costumului”, ”Wow!”, ”Frumoasă și sexy”, s-au întrecut internauții în compliomente la adresa Innei.

Inna, despre întâmplările inedite din turnee

Inna a explicat, într-un interviu, că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

citește și...