Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit în pandemie. ”Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat”

06.04.2021, 16:44
Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit în pandemie. ”Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat”
Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit în pandemie. ”Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat”

Binecunoscuta cântăreață Carmen Rădulescu a dezvăluit că s-a separat de iubit în perioada de pandemie.

Carmen Rădulescu, în vârstă de 57 de ani, a avut o relație de doi ani cu un locotenent, însă cei doi s-au separat în perioada de pandemie.

”Fostul meu soț a fost aviator și băiatul meu la fel. Acum doi ani am vrut să-mi refac viața. A fost și asta, fuse și se duse. Omul a trebuit să stea în casă pe pandemie. Am început să ne împiedicăm unul de celălalt. Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat. Nu mai mergea relația. Prefer să fiu singură, să nu mai întrebe nimeni unde ai fost, cu cine te-ai văzut, cu cine te-ai pupat”, a declarat cântăreața la o emisiune de televiziune, potrivit click.ro.

Carmen Rădulescu e studentă la Actorie

Anul trecut, artista a dezvăluit că este studentă cu acte în regulă, la Facultatea de Arte „Ovidiu” din Constanța, la secția Actorie. Acum, vedeta a oferit noi amănunte despre această etapă din viața sa.

„Când eram elevă în clasa a 9-a, luasem Steaua fără nume, eram la Școala Populară de Artă la Iași și făceam naveta. Eu m-am născut în Onești. Când eram în clasa a 10-a s-a înființat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, două atunci. Am zis că mă fac actriță, dar drumul meu s-a dus spre muizică. Am rămas cu acest vis neîmplinit. Și acum am simțit că a venit momentul, pentru că pe pandemia asta nebună am zis: eu ce fac? Unde mă duc, cât stau așa? Hai să fac ceva. Am învățat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanța și am luat a cincea pe listă. Am trecut deja de primul semestru”, a detaliat Carmen Rădulescu la emisiunea respectivă.

„Nu fac facultate pentru că sunt Carmen Rădulescu. Nu mi-a pus nimeni pile pentru că sunt celebră. Am luat pe bune. Băiatul meu, Sorin, a zis ca am înnebunit, în loc să am grijă de nepoți. Am un nepot de 9 luni”, a completat aceasta.

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur.

Carmen Rădulescu a lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul regretatului dirijor Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic în luna iulie a anului trecut. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Vladimir.

citește și...