FOTO. Inna a pozat fără lenjerie intimă. Vedeta și-a surprins fanii cu o nouă ipostază

22.02.2022, 20:42

Inna a surprins cu o nouă ipostază pe rețelele de socializare. Artista a șocat în mediul online cu o fotografie îndrăzneață. Vedeta a pozat într-o ținută extrem de decupată în care nu poartă lenjerie intimă. Abdomenul bine lucrat și pielea bronzată ale vedetei sunt extrem de evidente. Comentariile pozitive ale fanilor nu au încetat să curgă.

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Solista are o comunitate pe Instagram de aproape 3 milioane de persoane și cu hituri cu milioane de vizualizări.

Inna și-a impresionat fanii, dar și pe internauți ei din mediul online cu o ținută extrem de sexy.

Inna, într-o ținută în care nu poartă lenjerie intimă

Artista își afișează ori de câte ori are ocazia formele de invidiat, iar ultima sa postare a strâns peste 120.000 de like-uri. Vedeta are o siluetă extrem de lucrată și nu se sfiește să o arate.

Cântăreața poartă un sutien albastru cu aplicații de cristale, iar în partea de jos a îmbrăcat o pereche de blugi stil boyfriend. Vedeta și-a lăsat să i se vadă atât abdomenul lucrat la sală, cât și pielea bronzată.

Vedeta a fost comparată cu o actriță din serialul care este acum în vogă, Euphoria. Articolele vestimentare ale Innei  sunt foarte similare cu cele ale personajelor din serialul popular.

Inna este „cel mai bun produs muzical de export al României”

Inna este „cel mai bun produs muzical de export al României”, potrivit  jurnaliștilor britanici de la The Guardian.

Chiar dacă artista colaborează cu vedete internaționale, iar melodiile ei au fost în topul clasamentelor muzicale internaționale de mulți ani, Inna mărturisește că mai are emoții înainte să urce pe scenă. Diva apelează la un mic truc, pentru a se relaxa.

„Asta a fost înainte de show-ul meu din Turcia. Un mic secret: Când sunt tensionată, dau scroll pe telefonul meu obsesiv, fără un motiv anume”, a spus artista pe reţelele de socializare.

Inna este prima solistă din Europa care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. În plus, în cei 13 ani petrecuţi în lumina reflectoarelor, a obţinut trei valoroase premii MTV Europe Music.

 

citește și...