FOTO / În ce ipostază sexy s-a lăsat Ruby pozată. ”În loc de mic dejun… dulceața”

07.12.2021, 10:35
FOTO / În ce ipostază sexy s-a lăsat Ruby pozată. ”În loc de mic dejun... dulceața”
FOTO / În ce ipostază sexy s-a lăsat Ruby pozată. ”În loc de mic dejun... dulceața”

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai sexy apariții din peisajul monden din România. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani,  înfierbântă atmosfera în mediul online cu fotografii în care apare în ipostaze care de care mai provocatoare. Prietenii virtuali reacționează imediat.

Ruby s-a lăsat fotografiată din nou în ipostaze sexy. Îmbrăcată într-o bluză pe sub care nu avea sutien, artista a pozat întinsă pe scări.

”În loc de mic dejun… dulceața”, a notat artista în dreptul fotografiilor.

În ce ipostază sexy s-a lăsat Ruby pozată. Cum au reacționat internauții

Pozele postate de Ruby pe conturile sale de socializare au adunat numeroase aprecieri, dar și multe comentarii din partea internauților.

”Ești minunată”, ”Wow, ”Super”, ”Așa da”, ”Sexy și frumoasă ești”, ”Frumoasă foc”, ”Ți-a explodat siliconul?”, ”Ești frumoasă”, ”Ești bună rău”, ”Ruby.. Ruby… Parcă promovezi desfrinare… Păcat de frumusețea ta că ți-o expui ca o fată de pe centură… ???Urit de tot…”, ”Sexy balamuc”, ”Cool”, au reacționat cei care au văzut fotografiile.

Care a fost primul loc de muncă al lui Ruby

Ruby este în prezent unul dintre numele cunoscute din industria muzicală din România. Însă, înainte de a deveni cântăreață, Ruby a activat într-un alt domeniu. La postul de televiziune Antena Stars, Ruby a dezvăluit că primul său loc  de muncă a fost în televiziune, unde era redactor.

”Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Ma duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva. Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce ma reprezintă. Eu am venit în București în clasa a 9 a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele doua săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam sa dorm fără ea”, a povestit Riby

citește și...