FOTO. Imaginile cu Andreea Mantea care ar înnebuni pe oricine! Cum s-a pozat fosta prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’

02.11.2020, 16:28
FOTO. Imaginile cu Andreea Mantea care ar înnebuni pe oricine! Cum s-a pozat fosta prezentatoare de la 'Puterea dragostei'
Imaginile cu Andreea Mantea care ar înnebuni pe oricine! Cum s-a pozat fosta prezentatoare de la 'Puterea dragostei'

De când a renunțat la emisiunea ‘Puterea dragostei’, Andreea Mantea are mai mult timp liber pentru ea.

Fosta prezentatoare a show-ului matrimonial de la Kanal își permite să petreacă timp alături de fiul ei, David, dar și să se relaxeze așa cum dorește.

În plus, pe rețelele de socializare își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și nu se sfiește să se pozeze în ipostaze incendiare.

Andreea Mantea, aproape goală pe internet

Recent, vedeta a încins imaginația fanilor virtuali, după ce a publicat pe contul de Instagram o imagine cu ea aproape goală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Relaxarea de duminica!? #Ciubar ❤️

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea) pe

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea o baie fierbinte într-un ciubar din lemn. Se pare că imaginile respective au fost făcute chiar de iubitul ei, pe care îl ține secret. Din fotografiile postate pe Instagram, fanii au putut observa că vedeta nu purta nici măcar costum de baie.

A revenit la tv cu o nouă emisiune

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a revenit pe micile ecrane în urmă cu mai bine de o lună. Bruneta a revenit tot la postul turcesc pentru care lucrează de o bună vreme. Noul reality show-ul ‘Trăiri alături de Andreea’ va scoate la iveală povești emoționante, stări complexe și oameni care mai de care mai liberi în a-și mărturisi întâmplările de zi cu zi.

Emisiunea se filmează în România. Andreea Mantea are o nouă relație și se pare că motivul pentru care vedeta a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei” și să revină în țară ar fi legat de acesta, potrivit impact.ro.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie”, au dezvăluit persoane din anturajul vedetei pentru sursa menționată mai sus.

 

citește și...