Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată goală în cada cu spumă! Imagini incendiare cu prezentatoarea emisiunii ‘Puterea dragostei’

28.02.2020, 14:48

Andreea Mantea a încins imaginația fanilor virtuali, după ce a publicat pe contul de Instagram o imagine cu ea în cada plină cu spumă.

Prezentatoarea emisiunii ‘Puterea dragostei’ s-a lăsat fotografiată de iubitul ei, pe care îl ține secret. Andreea Mantea a fost dintotdeauna discretă cu viața personală și s-a ferit să dea declarații despre iubiții săi.

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată goală în cada cu spumă!

#LoveIsEverywhere ! You just have to see it… (n.r.: #IubireaEstePesteTot! Tu trebuie doar să o vezi…)‘, a scris vedeta în dreptul imaginii respective.

Întrebată de un fan cine i-a făcut poza, Andreea a recunoscut că partenerul său este cel a fotografiat-o în asemenea ipostază.

‘De ce nu te pozezi niciodată cu iubitul tău?’, „Ești foarte frumoasă. Să fiți fericiți’, i-au mai transmis prietenii de pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

#LoveIsEverywhere ! ? You just have to see it…

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

În trecut, Andreea Mantea s-a iubit cu Cristi Mitrea, cel căruia i-a dăruit și un fiu. Cei doi s-au despărțit când prezentatoarea tv era însărcinată în șapte luni.

‘Ea nu este speriata de statutul de mama singura, din contra, stie ca acum are pentru ce sa lupte si pentru ce sa munceasca. Nu are nevoie de niciun ajutor din partea nimanui’, declarau apropiații acesteia, pentru Cancan.ro.

citește și...