Andreea Mantea, despre iubitul ei. ”Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund!”

19.10.2020, 12:41
Andreea Mantea, despre iubitul ei. ”Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund!”
Andreea Mantea, despre iubitul ei. ”Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund!”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a făcut declarații despre ioubitul său, pe care îl ține depaerte de ochii curioșilor.

Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste, însă prezentatoarea îl ține la secret pe bărbatul din viața ei. Vedeta a răspuns într-un vlog întrebărilor primite de la fanii ei. Andreea Mantea a fost întrebată de ce își ascunde iubitul, lucru pe care Andreea Mantea l-a negat, relatează wowbiz.ro.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a spus prezentatoarea de televiziune, potrivit sursei citate.

Iubitul ar fi fost motivul pentru care Andreea Mantea s-a întors din Turcia

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.  Andreea Mantea are o nouă relație și se pare că motivul pentru care vedeta a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei” și să revină în România ar fi legat de acesta, potrivit impact.ro.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie”, au dezvăluit persoane din anturajul vedetei pentru sursa menționată mai sus.

citește și...