FOTO. Imagini terifiante cu Vlad Gherman. Actorul, fotografiat plin de sânge. Ce se întâmplă cu artistul în aceste momente

28.01.2022, 17:31
FOTO. Imagini terifiante cu Vlad Gherman. Actorul, fotografiat plin de sânge. Ce se întâmplă cu artistul în aceste momente

Imagini terifiante cu Vlad Gherman. Actorul a fost fotografiat întins pe jos pe asflat și plin de sânge. Ipostază șocantă i-a îngrijorat pe fanii care îl urmăresc. Artistul a fost asaltat de mesaje de îngrijorare. Ce se întâmplă cu actorul în aceste momente.

Actorul și-a îngrijorat fanii, la doar două zile după ce bunica lui a fost înmormântată! Artistul a fost surprins în ipostaze șocante.

Actorul a fost asaltat de mesaje de îngrijorare, întrebându-l pe acesta ce se întâmplă.

Imagini terifiante cu Vlad Gherman

Vlad Gherman apare plin de sânge și întins pe asfalt, Se pare că poza cu care a șocat pe toată lumea fac parte din piesă care urmează să o lanseze zilele acestea.

Fanii așteaptă că actorul să lanseze melodia pentru a vedea videoclipul întreg, dar și versurile.

Doliu în familia lui Vlad Gherman

Actorul a pierdut recent o persoană dragă din viața lui. Actorul a povestit că a pierdut-o pe bunica lui, după ce aceasta s-a îmbolnăvit de Covid.

Actorul a mai dezvăluit că bunica lui a murit fiind intubate la ATI și acum,  el spune că e liniștit pentru că știe că bunica s-a dus la ceruri pentru a-i fi alături bunicului.

“Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus.
S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei.

Sfatul meu: vaccinati, nevaccinati…aveti grija de voi si de cei dragi voua pentru ca virusul asta e cat se poate de real…

O sa iau o scurta pauza de social media, dar in continuare promit sa vin cu videoclipul noii piese vinerea asta pe canalul meu de Youtube. Va multumesc!”

 

citește și...