Clipele de groază pe care le-a trăit Laurette în camera de hotel. Mulatra a fost la un pas de moarte: ‘M-a târât pe jos de păr și m-a băgat cu capul în closet’

12.03.2021, 09:45
Clipele de groază pe care le-a trăit Laurette în camera de hotel. Mulatra a fost la un pas de moarte: 'M-a târât pe jos de păr și m-a băgat cu capul în closet'
Clipele de groază pe care le-a trăit Laurette în camera de hotel. Mulatra a fost la un pas de moarte: 'M-a târât pe jos de păr și m-a băgat cu capul în closet'

Momente de panică trăite de Laurette Attindehou în camera de hotel în care și-a dat întâlnite cu un bărbat însurat de 44 de ani. Mulatra a fost chinuită și torturată la hotelul Palace de pe Lipscani, în seara de 9 martie. 

Au apărut noi detalii șocante despre întâlnirea lui Laurette Attindehou cu un bărbat pe nume Marcel T. din Brașov.

Mulatra a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, în seara respectivă. Se pare că agresorul a târât-o pe vedetă până la baie unde a băgat-o cu capul în closet.

Laurette, torturată de bărbatul însurat

În emisiunea ‘Xtra Night Show’, Laurette a explicat cum a ajuns să se întâlnească cu Mircea T, un bărbat căsătorit din Brașov, cu doi copii acasă.

”Acest domn îmi trimite mesaje din ianuarie, din care dorește să mă cunoască. Ne-am mai întâlnit cu două zile înainte, dar s-a comportat frumos. Nu m-aș fi gândit că ar putea să mă agreseze fizic. Dacă mă pierdeam cu firea, nu cred că reușeam să mai ies din camera aceea în viață. Dacă Poliția venea cu două minute mai târziu cred că eram moartă”, a povestit șocată Laurette, la Antena Stars.

”Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Eu am mâna umflată, m-au trimis la Floreasca la spital”, a mai povestit mulatra, într-o intervenție telefonică.

În urma incidentului, vedeta s-a ales cu mai multe leziuni pe corp. Joi dimineață, 11 martie, aceasta a mers la INML pentru a-și scoate certificat.

A negat că i-ar fi cerut bani pentru relații intime

“Am semne în genunchi, pe picioare, pentru că m-a târât pe covor. Mi-a dat cu pumnul în coaste, m-a mușcat de deget când am vrut să deschid ușa. Când a venit Poliția, el era cu piciorul în gâtul meu și urla: te omor, te omor! Atunci mi-am pierdut puțin cunoștința. Au intrat 6-7 polițiști. Dubios că nu a fost reținut de Poliție”, a mai spus mulatra.

În plus, Laurette a negat că și-ar fi dat întâlnire cu respectivul bărbat pentru a întreține relații intime pe bani.

“Nu există așa ceva! El a insistat din luna ianuarie la mine și eu am zis că sunt de acord să ne vedem într-un loc sigur. După câte știu eu este un domn din Brașov, căsătorit, cu doi copii. Mi-a povestit că el e în divorț cu soția și că nu se mai înțelege cu ea. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!

Încă sunt în stare de șoc, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană”, a precizat mulatra la Antena Stars.

Ce au spus administratorii hotelului

Administratorii hotelului Palace au mărturisit că respectiva încăpere unde s-au aflat cei doi arăta ca după război.

„Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!”, striga Laurette în acele clipe de groază. Doar intervenția oamenilor legii a făcut, însă, ca noaptea să nu se termine cu o tragedie.

“Au fost urme de sânge pe cearceaf, pe perne, în baie, pe oglindă erau pete de sânge, bazinul de la wc era crăpat. Mai erau pete de sânge pe dulap și pe covor. Pagubele ajung la suma de 500 de lei și au fost plătite de către domn. Are în jur de 40 de ani, la 1.80 cm. Cazarea a achitat-o doamna Laurette, a plătit 200 de lei”, a povestit administratora hotelului.

citește și...