Ce relație avea Laurette cu bărbatul care a snopit-o în bătaie și pentru ce sumă s-ar fi înțeles

15.03.2021, 13:53
Ce relație avea Laurette cu bărbatul care a snopit-o în bătaie și pentru ce sumă s-ar fi înțeles

Laurette Attindehou și-a văzut moartea cu ochii, săptămâna trecută, după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat la un hotel din Capitală. Mulatra a fost chinuită și torturată la hotelul Palace de pe Lipscani, în seara de 9 martie.

La aproape o săptămână de la incidentul șocant, au apărut noi detalii șocante despre cum ar fi picat vedeta în capcana bărbatului din Brașov. Potrivit Cancan, cei doi se cunoșteau de ceva timp și vorbeau destul de des. Dar cum au ajuns aceștia să se întâlnească?

Laurette îl cunoștea demult pe bărbatul care a lovit-o

Conform sursei citate mai sus, bărbatul i-ar fi promis lui Laurette că îi va plăti o vacanță exotică cu banii pe care îi avea în seara nefastă.

Inițial, s-a vehiculat că acesta ar fi avut în borsetă 5000 de euro, însă de fapt ar fi fost vorba de 7000 de euro.

De asemenea, M.T. și Laurette au făcut o scurtă plimbare prin București înainte de a ajunge la hotel și i-a oferit brunetei un cadou scump, dar și promisiunea că o va duce într-o vacanță exotică.

Însă potriveala de acasă nu s-a pupat cu cea din târg! Drept urmare, după ce ar fi întreținut relații intime, bărbatul a vrut să-i dea vedetei doar câteva sute de euro. Supărată, Laurette s-a năpustit să-i ia borseta cu cei 7.000 de euro, iar de aici a izbucnit infernul.

A negat că a întreținut relații intime cu el

În schimb, Laurette a negat că ar fi întreținut relații sexuale pe bani și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

‘În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o «scurgere de informații» din partea acestei instituții. Dacă «scurgerea de informații» ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală.

Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză, atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată’, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

citește și...