FOTO / Imagini neretușate cu Geanina Ilieș de pe vremea când nu avea nicio operație estetică! Cât de schimbată era

25.01.2021, 14:31
FOTO / Imagini neretușate cu Geanina Ilieș de pe vremea când nu avea nicio operație estetică! Cât de schimbată era
Imagini neretușate cu Geanina Ilieș de pe vremea când nu avea nicio operație estetică

Geanina Ilieş era de nerecunoscut în urmă cu aproape 10 ani. Fosta prezentatoare tv și-a schimbat de mai multe ori look-ul, dar a apelat și la operații estetice. 

Geanina Ilieş este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, dar se pare că nu a fost mulțumită de aspectul ei fizic și a decis să apeleze la bisturiul esteticianului.

În urmă cu aproape un deceniu, vedeta arăta la fel de bine ca-n prezent, iar la evenimentele mondene se prezenta impecabil. Mai mult de atât, Geanina Ilieş a cochetat și cu modelling-ul în tinerețe, așa cum fac toate fetele frumoase.

Geanina Ilieș, înainte de operațiile estetice

Recent, fosta prezentatoarea de televiziune a recunoscut că și-a făcut o operație estetică la nas de care este foarte mulțumită. Intervenţia i-a schimbat complet înfăţişarea, iar Geanina este greu de recunoscut.

‘Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap. Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic.

În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie. De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere’, a spus Geanina Ilieş în emisiunea ‘La Măruţă’.

Cu cine se iubește Geanina Ilieș

Geanina Ilieș este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și rar dă detalii despre viața sa sentimentală. Cu toate acestea, într-un interviu pentru okmagazine.ro, Geanina Ilieș a vorbit despre bărbatul cu care are o relație de opt ani de zile și pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

‘Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa’, a declarat Geanina Ilieș.

citește și...