Ce intervenție estetică și-a făcut Geanina Ilieș. ”Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown”

21.01.2021, 12:44
Ce intervenție estetică și-a făcut Geanina Ilieș. ”Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown”
Ce intervenție estetică și-a făcut Geanina Ilieș. ”Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown”

Geanina Ilieș a dezvăluit ce intervenție estetică și-a făcut de curând.

Geanina Ilieș a recunoscut că și-a făcut recent o operație estetică la nas. ”Da. Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap. Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic. În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie. De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere”, a declarat vedeta pentru revista Viva.

”Consider că, atâta timp cât nu exagerezi cu aceste lucruri, ci apelezi pentru o schimbare în bine, sunt binevenite. Eu am avut și o intervenție la nivelul bustului acum câțiva ani, am luat decizia după ce am alăptat și nu mi-a părut rău deloc, din contră. Nu mi-am dorit niciodată să fiu perfectă, am vrut să mă simt bine cu mine, să corectez un deficit”, a mai spus ea.

Geanina Ilieș a devenit mamă la 21 de ani

Geanina Ilieș a devenit mămică la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick.

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără. Astăzi, fiul vedetei, Patrick, este un adolescent în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei la o emisiune TV.

”La 21 de ani l-am născut. Eram foarte micuță, însă mi-am dorit din tot sufletul un copil. Pentru că asta văzusem în familia mea, o familie mare, cu foarte mulți frați. Sunt singura fată între patru băieți… Între mine și fiul meu este o diferență de vârstă care pe mine m-a ajutat, dar în același timp am avut timp și să nu uit că și eu am fost copil. Ei tind să vorbească cu persoane de vârsta lor și mi-am asumat, oricum, că o să găsesc din ce în ce mai des ușa închisă la dormitor, și am vrut să-i respect această intimitate. Și mi se pare normal, a declarat Geanina Ilieș.

citește și...