FOTO / Imagini incredibile cu Oana Radu. ”Mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită”

20.09.2021, 10:43
FOTO / Imagini incredibile cu Oana Radu. ”Mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită”
FOTO / Imagini incredibile cu Oana Radu. ”Mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită”

Cântăreața Oana Radu, în vârstă de 27 de ani, le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online cum arătau picioarele ei în trecut – pline de celulită. Vedeta le-a mărturisit internauților că multă vreme nu a purtat fuste scurte și nici nu a mers la plajă din cauza aspectului picioarelor. ”Mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită”, a spus artista.

Cântăreața Oana Radu a avut mereu oscilații în ceea ce privește greutatea. Acum, artista a slăbit din nou, considerabil. Însă, până să ajungă la silueta dorită, Oana Radu s-a confruntat cu numeroase probleme.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, oana Radu a dat publicitățiii mai multe fotografii în care le-a arătat internauților cum arătau picioarele sale în trecut. Vedeta le-a mărturisit internauților că multă vreme nu a purtat fuste scurte și nici nu a mers la plajă din cauza aspectului picioarelor.

Imagini incredibile cu Oana Radu. ”Urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

”SOCANT!! Asa aratam eu acum aproape 6 luni de zile . Acestea sunt urmele pe care mancarea le lasase pe corpul meu. O celulita inchistata si extrem de agresiva ma chinuia si ma facea sa stau mereu acoperita. Nu imi puteam arata picioarele, nu am mers niciodata la plaja pana anul acesta, nu am purtat niciodata fusta scurta etc. Desi faceam sport si tineam dieta, slabeam, dar nu reuseam sa scap de aceasta problema groaznica, celulita! Am hotarat sa am incredere in profesionistii ce au creat aceasta crema, si , iata rezultatele mele! Stiiiu, mai este muuult de munca! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodata picioare perfecte, dar serios?! Uitati-va ce diferenta colosala!”, a povestit Oana Radu.

”Dupa trei luni de zile s-au vazut primele diferente reale, si ma dadeam de doua ori pe zi cu ea. Am folosit-o doar impreuna cu dieta si sport fiindca altfel probabil ca nu ar trebui sa aveti asteptari! Va spun inca de pe acum ca voi sterge automat doamnele care au pareri si care se lauda ca stiu dansele ce am facut sau nu eu, dansele care stau toata ziua in pat si mananca pizza! Ma scuzati, dar am muncit foarte mult si nu vreau sa imi strice nimeni vibe-ul! Este nevoie de mult curaj sa postezi asa ceva! Chiar sunt curioasa sa va aflu parerile, si de asemenea, abia astept sa vad primele feedback-uri! Mult Succes in lupta cu celulita , sper sa va ajute solutia mea!”, a completat cântăreața.

Oana Radu este căsătorită cu Cătălin Dobrescu

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.  Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața.

citește și...