FOTO / Câte kilograme are acum Oana Radu. ”Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt”

04.07.2021, 11:26
FOTO / Câte kilograme are acum Oana Radu. ”Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt”
FOTO / Câte kilograme are acum Oana Radu. ”Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt”

Cântăreața Oana Radu a avut mereu oscilații în ceea ce privește greutatea. Acum, artista a slăbit din nou, considerabil. Vedeta a dezvăluit câte kilograme are acum, cât mai vrea să dea jos și cum a reușit să slăbească. ”Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt”, a declarat Oana Radu la TV.

În ultima perioadă de timp, Oana Radu a slăbit considerabil.

A reușit să scape de kilogramele nedorite prin dietă și antrenamente la sala de sport.

Câte kilograme are acum Oana Radu. ”În ultima lună am slăbit aproape 15”

Oana Radu este ajutată de soțul ei, Cătălin Dobrescu, să slăbească. În prezxent, cântăreața are 58 de kilograme, dar mai vrea să slăbească câteva kilograme.

„Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt și pentru ceea ce fac, ce să-i fac. În ultima lună am slăbit aproape 15. Acum am 58, îmi doresc să ajung la 54, sper la 50 până la sfârșitul anului. Nu ne grăbim, nu ne înfometăm, mănânc super sănătos, dar oamenii îmi zic că arăt mai slabă. Acum mă roagă să mănânc mai multă mâncare, eu nu vreau, ne certăm”, a explicat Oana Radu la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ce spune Oana Radu despre eventualitatea de a deveni mămică

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.   Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața

citește și...