FOTO. Imagini de colecție cu Andreea Bănică în perioada Blondy! Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice

13.12.2020, 15:33
FOTO. Imagini de colecție cu Andreea Bănică în perioada Blondy! Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice
Imagini de colecție cu Andreea Bănică în perioada Blondy! Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice

În urmă cu 20 de ani, Andreea Bănică și Cristina Rus formau trupa Blondy. La vremea respectivă, fetele au avut un succes nebun, mai ales în rândul masculilor.

Stilul vestimentar sexy și formele voluptuoase le-au făcut să urce rapid în toate topurile muzicale de la vremea respectivă.

După ce trupa s-a destrămat în 2004, fetele au luat-o pe drumuri separate, dar au rămas în relații foarte bune.

Imagini de colecție cu Andreea Bănică din urmă cu 20 de ani

Andreea Bănică și-a construit o carieră solo de invidiat și continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. La cei 42 de ani ai săi, blondina poate concura cu orice adolescentă. Are un trup de invidiat, deși este mama a doi copii minunați.

Pe când era doar o tinerică frumușică și apetisantă, Andreea Bănică pozat nud pentru revista Playboy, iar soțul și tatăl său au susținut-o.

‘Inițial n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop.

Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă’, mărturisea Andreea Bănică, pentru Click!

Andreea Bănică neagă că are operații estetice

În urmă cu 15 ani, Andreea Bănică arăta cu totul diferit. Andreea Bănică şi-a început cariera de foarte tânără. Ea l-a avut alături pe Lucian Mitrea, actualul ei soţ. Bărbatul i-a fost mai întâi prieten, apoi i-a devenit manager. Anii au trecut, iar blondina s-a reinventat, schimbându-și total înfățișarea.

De altfel, fanii au criticat-o că ar fi apelat în mod excesiv la operații estetice. În schimb, vedeta a negat cu vehemență că ar fi apelat la intervenții estetice de înfrumusețare. Însă pozele din tinerețe o contrazic cu desăvârșire.

Înainte de a trece pe la cabinetul medicului estetician, Andreea Bănică nu avea chipul atât de luminos și nici buzele atât de proeminente ca acum.

În plus, ea și-a scos și o aluniță de pe față. Cu toate acestea, artista a fost deranjată de faptul că oamenii cred că ea și-a făcut operații estetice.

Pe rețelele de socializare, Andreea Bănică a postat fotografii explicite, în care apare fără niciun strop de machiaj, însă tot nu a reușit să-și convingă fanii că nu are intervenții la nivelul feței.

‘Nu am avut niciodată o problema să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta linistita și fără machiaj. Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. Așa am procedat de la începuturile carierei mele pentru că mi-am dorit să arăt frumos în fața publicului; e o dovada de respect, așa consider.

E normal să arătăm altfel după un machiaj de o oră, să știm să ne punem trăsăturile în valoare, să ne jucam cu umbre și lumini până când rezultatul e cel pe care îl dorim. Fie că vă place sau nu să vă machiați, aveți grijă de tenul vostru și iubiți-vă mult. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine’, scria Andreea Bănică pe Instagram.

citește și...