Andreea Bănică, declaraţii despre operaţiile estetice: “Pe fața mea…”

07.11.2019, 13:22

Andreea Bănică este una dintre cele ma sexy artiste din România. Vedeta este întotdeauna aranjată când iese din casă, însă nu i-a fost teamă să se afişeze în public şi fără machiaj.

Chiar dacă de obicei apelează la make-up artişti pentru a avea apariţii de senzaţie la evenimentele la care participă, Andreea Bănică a demonstrat că nu îi este frică să se afişeze şi fără “artificii” în faţa fanilor.

Din acest punct de vedere, artista este norocoasă pentru că are un ten impecabil, fără riduri şi  o piele tonifiată exact ca la 20 de ani! (NU RATA: Ce spune Andreea Bănică despre pozele din Playboy! ‘Mi-au scos bikinii în photoshop’)

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afisez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. ? Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi”, a spus Andreea Bănică, pe Facebook.

Andreea Bănica, despre operaţiile estetice

Una dintre curiozităţile fanilor este dacă Andreea Bănică are sau nu operații estetice. Vedeta a dorit să lămurească acest aspect şi a declarat faptul că nu a ajuns încă la medicul estetician, dar are în jurul său specialiști care au mereu grijă de imaginea ei.

„Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! ?”, a mai spus Andreea Bănică.

citește și...