FOTO. Ilinca Vandici, ipostaze fierbinți pe rețelele de socializare. Vedeta a încins imaginația masculilor

18.03.2022, 19:48

Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, face din nou senzatie pe retelele de socializare. Vedeta s-a lăsat imortalizată într-o ipostază incendiară în timpul vacanței.  Fosta asistentă TV a încins imaginația masculilor pe o placă de surf. „Arăți demențial!!!”, a fost unul dintre complimentele primite de vedetă.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai sexy vedete feminine din România. Totodată, aceasta este una dintre cele mai apetisante apariţii TV, iar cele mai recente fotografii demonstrează că bruneta știe cum să iasă în evidență. Prezentatoarea emisiunii de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” se mândrește cu un trup impecabil, chiar și după o naștere.

Vedeta se bucură de vacanță tropicală în Maldive, unde profită din plin de plajă și soare. Prezentatoarea TV nu a uitat de fanii ei din mediul online, așa că i-a surprins pe aceștia cu câteva imagini în costum de baie.

Ilinca Vandici, ipostază incendiară

Recent, Ilinca Vandici s-a pozat pe o placă de surf, în apă, și a însoțit pozele de un comentariu în care explică că așteaptă valurile mari. Fotografia a strâns, într-un timp foarte scurt, sute de like-uri și de comentarii.

Internauții au reacționat imediat, printre aceștia s-a numărat și Viviana Sposub care a avut numai cuvinte de laude la adresa prezentatoarei TV.

„Arăți demențial!!!”, a comentat Viviana la fotografia Ilincă

Ce sacrificii face Ilinca Vandici pentru silueta ei

Ilinca Vandici arată demential. Vedeta are un bust generos, abdomen cu pătrățele și picioare bine tonifiate.

După o sarcină, Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat. Vedeta petrece  ore de antrenamente intense la sală, antrenamente la care nu renunță decât în vacanțele scurte.

„Sportul este o stare, un mindset, ceva ce chiar dacă nu iubești din adâncul ființei tale, în momentul în care îi vezi beneficiile nu mai poți renunța. Cumva asta se întâmplă și în ceea ce mă privește, sportul este parte din viața mea, la fel cum este și stilul de viață sănătos. Nu mă simt bine dacă nu fac sport.

Merg la sală de trei ori pe săptămână, nu zilnic, dar am deja 10 ani de când practic antrenamente constant la sală. Am început să fac sport când aveam 7 ani și toată viața am făcut sport, cu mici pauze. Mișcarea mă ajută să descarc mult din energia negativă pe care o acumulez, dar fac sport și pentru beneficiile de ordin fizic.

Sunt conștientă de acest beneficiu acum după ce am născut, pentru că am realizat că s-a schimbat corpul meu. Dacă acum nu am un stil de viață sănătos, se vede imediat. Pentru a putea să mă mențin într-o stare fizică foarte bună trebuie să fac sport și să am un regim de viață cât mai sănătos”, a declarat Ilinca Vandici.

 

citește și...