Ilinca Vandici face mai mult sport acum decât înainte de pandemie. ”Mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”

02.04.2020, 13:55
Ilinca Vandici face mai mult sport acum decât înainte de pandemie. ”Mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”
Ilinca Vandici face mai mult sport acum decât înainte de pandemie. ”Mă ajută să trec mai ușor peste această peioadă”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a măturisit că profită din plin de izolarea la domiciliu și că a ajuns să facă mai mult sport acum decât înainte de izbucnirea pandemei de coronavirus din România.

Dacă înainte mergea la sală de 2-3 ori pe săptămână, acum, în perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din România, Ilinca Vandici a ajuns să facă spot în fiecare zi.

„Acum am mai mult timp și pentru mine. Când nu mă uit la filme, citesc. Incredibil, dar acum fac mai mult sport. Înainte mergeam de 2,3 ori pe săptămână la sală, iar acum nu trece o zi fără să nu fac sport acasă. Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”, a declarat Ilinca Vandici pentru libertatea.ro.

Pe de altă parte, Ilinca Vandici a anunțat, pe contul său de Facebook, suspendaea filmărilor pentru emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza pandemiei de coonavirus.

”Toată echipa Bravo, ai stil! ia o pauză… Sper sa revenim curând, când toate lucrurile vor fi intrat într-un normal firesc… ???? Până atunci rămânem activi pe paginile de social media pentru voi! ❤️ Vă iubim și vă îmbrățișăm cu căldură! ❤️”.

citește și...