FOTO / Ilinca Vandici, fără reproș în costum de baie. Are o siluetă de vis

29.08.2021, 10:29
FOTO / Ilinca Vandici, fără reproș în costum de baie. Are o siluetă de vis
FOTO / Ilinca Vandici, fără reproș în costum de baie Are o siluetă de vis

Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, este posesoarea unui trup cu forme foarte armonisoase. Vedeta are o siluetă de vis, iar în costum de baie arată fără reproș. Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D și-a încântat fanii din mediul onlne cu fotografii din vacanță, în care își expune trupul în costum de baie.

Ilinca Vandici arată foarte bine. Are un trup perfect, cu forme foarte bine conturate.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune a postat numeroase fotografii în care apare în costum de baie, etalându-și silueta impecabilă.  E încă vară… E încă timp să… continuați voi! ?❤️, a notat vedeta în dcreptul unei fotografii în care apare în costum de baie.

Ilinca Vandici, fără reproș în costum de baie. Lăudată de fani pentru cum arată

Ilinca Vandici a primit numeroase mesaje de la internauți în c are aceștia o complimentează pentru felul în care arată.

”Adevărata frumusețe”, ”Ești mare bunăciune”, ”Syper sexy ca de obiocei”, ”Super”, ”O frumusețe fără margini”, ”Ce piciuoare bine lucrate”, ”Ce-i frumos e frumos, regină”, ”Superbă”, ”FCorță”, ”Ce picioare superbe”, ”Faci reclamă la frumos”, i-au transmis admiratorii prezentatoarei de la Kanal D.

Ilinca Vandici este căsătorită și are un băiețel

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit, în cadrul unu interviu pentru emisiunea online “In oglinda” moderata de Mihai Ghita, despre începuturile poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu.

“Andrei ma vana de cativa ani de zile. Ulterior mi-a spus ca m-a si sunat de vreo doua ori, dar bineinteles mandra cum eram, n-am considerat apelul respectiv important si nici persoana. Nu stiam cine e si nu mi-a placut sa ma las usor, sa fiu abordabila. Ia sa vedem, lupti? Ca eu sunt o leoaica. Daca ne intalneam mai devreme, poate nu am fi fost aici. Ne-am intalnit fix cand trebuia. Si ca sa vezi, a fost prima relatie de la care nu am mai avut asteptari. Eram atat de impacata si de linistita ca stiam ce vreau de la mine, de la viata. Si da, cer de la celalalt pentru ca si eu ofer. Am zis, hai iesim la o cafea, hai sa iesim si la a doua, hai sa iesim si la o masa. El mi-a spus de la prima iesire la cafea: tu o sa fii nevasta mea si mama copiilor mei. Bine, mai, Andrei! Facem cum zici tu, stai linistit. Ei, ce sa vezi, in patru luni eram insarcinata, in alte doua luni, m-a cerut de sotie.
Peste 10 luni am facut nunta”, a detaliat Ilinca Vandici

citește și...