FOTO / Ilinca Vandici are un trup de vis. Arată spectaculos în costum de baie

14.05.2021, 10:57
FOTO / Ilinca Vandici are un trup de vis. Arată spectaculos în costum de baie
FOTO / Ilinca Vandici are un trup de vis. Arată spectaculos în costum de baie

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici are cu ce se mândri din punct de vedere fizic. Este posesoarea unui trup de vis, cu forme foarte bine proporționate.  Ilinca Vandici, în vârstă de 34 de ani, arată impecabil. Are o siluetă de vis și impresionează cu fiecare apariție a sa.

Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D și-a cucerit fanii din mediul online cu cele mai recente fotografii din vacanță, în care își etalează formele în costum de baie.

Ilinca Vandici este căsătorită și are un copil

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.  Vedeta de la Kanal D a dezvăluit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț. ”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a spus că nu știa absolut nimic despre Andrei atunci când s-au cunoscut. ”Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a completat ea.

Prezentatoarea de televiziune a afirmat că în relația lor totul s-a întâmplat foarte repede. ”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a comentat vedeta.

citește și...