FOTO / Ileana Lazariuc, perfectă în costum de baie. E frumoasă de pică!

04.07.2022, 10:50
FOTO / Ileana Lazariuc, perfectă în costum de baie. E frumoasă de pică!
Ileana Lazariuc, perfectă în costum de baie

Ileana Lazariuc, în vârstă de 40 de ani, a avut o apariție rară în costum de baie, pe rețelele de socializare. Fiica celebrei artiste Anastasia Lazariuc și-a încântat admiratorii din mediul online cu ipostaza în care s-a lăsat fotografiată. Ileana Lazariuc este frumoasă de pică și arată spectaculos, fiind într-o formă fizică de excepție.

Ileana Lazariuc postează rar imagini cu ea pe rețelele de socializare.

De data aceasta, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram, acolo unde a publicat o fotografie în care apare în costum de baie.

Ileana Lazariuc, perfectă în costum de baie. Are un decolteu impresionant

În fotografia respectivă, Ileana Lazariuc poartă un costum de baie de culoare albastră. Vedeta s-a lăsat fotografiată de la bust în sus, afișându-și decolteul apetisant.

Postarea Ilenei Lazariuc a adunat like după like și numeroase comentarii de la internauți: “Ești magnifică”, “Ai oprit timpul în loc!”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Cea mai frumoasa de pe planeta… ești cea mai cea… dintre toate pământenele…”, ”În sfarsit se vede o sclipire in ochii tai dupa mult timp…”.

Cine este Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc este fiica celebrei cântărețe din Republica Moldova Anastasia Lazariuc. A debutat la vârsta de 15 ani ca fotomodel, trăind, începând din anul 1991, împreună cu mama sa. Ileana Lazariuc a făcut parte din formația de muzică Trinity.

Ileana Lazariuc s-a căsătorit, în vara anului 2009, cu Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac. Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Despre Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac s-a aflat că au divorțat în toamna anului 2019.

”Ne-am văzut, ne-am întâlnit, ne-am plăcut, a fost o evoluţie firească a unui cuplu! Nu am grăbit lucrurile, ne-am îndrăgostit. Poate că este un dezavantaj pentru el faptul că lumea îl percepe altfel, din cauza numelui! Dar el este un băiat absolut normal, fără fiţe, este un bărbat foarte iubitor şi romantic şi suntem şi cei mai buni prieteni! Vorbesc absolut orice cu el! Noi ne-am format aşa, o lume de-a noastră, cu un cerc de prieteni şi suntem noi, doar noi”, spunea Ileana Lazariuc despre fostul ei soț, într-un interviu.

Ce spunea despre dragostea ei din copilărie

Ileana Lazariuc mărturisea că în copilărie a fost îndrăgostită de un băiat care se numea Andrei.

”A trecut foarte mult timp, ştiu că l-am cerut eu în căsătorie, adică am avut eu iniţiativă, lucru pe care nu l-aş mai fi făcut în adolescenţă! Era mai mic decât mine, de înălţime, asta îmi aduc aminte… Săream de pe un dulap şi mă rugam la Dumnezeu să nu mai cresc, ca să fiu de aceeaşi înălţime cu el! Şi a fost o întâmplare foarte frumoasă”, povestea vedeta.

citește și...