Divorţ-bombă în showbiz! Ileana Lazariuc şi Ţiriac Jr. s-au despărţit după 17 ani de relaţie. De cât timp sunt separaţi

11.10.2019, 15:17
Divorţ-bombă în showbiz! Ileana Lazariuc şi Ţiriac Jr. s-au despărţit după 17 ani de relaţie. De cât timp sunt separaţi
Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat mare în secret

Divorţ-bombă în showbiz! Ileana Lazariuc şi Ţiriac Jr. şi-au spus adio după 17 ani de relaţie. Cei doi au decis să o ia pe căi separate şi au divorţat în mare secret, în urmă cu mai bine de un an, însă au rămas în relaţii bune pentru băieţii lor.

Divorţ-bombă în showbiz! Ileana Lazariuc şi Ţiriac Jr. s-au despărţit după 17 ani de relaţie

Ion Alexandru Țiriac (43 de ani) și Ileana Lazariuc (37 de ani) au devenit părinţi pentru prima dată în 2008, iar în 2009 au făcut cununia civilă la Monte Carlo, iar cea religioasă la un schit de lângă Călărași. Au împreună doi băieţi, pe Alexandru (11 ani) și pe Nicholas Noah (10 ani).

”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate.

Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ileana Lazariuc a revenit în România, alături de cei doi copii, şi se ocupă de magazinul cu haine de firmă din Dorobanți.

 

citește și...