FOTO / Giulia Nahmany și-a etalat trupul în costum de baie. ”Constituția mea nu este una skinny sau atletică, sunt o femeie cu forme”

29.04.2021, 09:58
FOTO / Giulia Nahmany și-a etalat trupul în costum de baie. ”Constituția mea nu este una skinny sau atletică, sunt o femeie cu forme”
FOTO / Giulia Nahmany și-a etalat trupu în costum de baie. ” Constitutia mea nu este una skinny sau atletică, sunt o femeie cu forme”

Giulia Nahmany a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie.

Giulia Nahmany și-a etalat trupul cu forme voluptuoase într-un costum de baie din două piese. Vedeta a scris și un mesaj în care vorbește despre stilul său de viață.

”Frumusete autentica, fara filtre si fara niciun fel de retusuri. In ultima perioada am primit din partea voastra numeroase mesaje prin intermediul carora ma felicitati pentru alegerile nutritionale sanatoase si pentru schimbarile pe care le-am realizat in ceea ce priveste stilul de viata. Va multumesc pe aceasta cale fiecaruia in parte si profit de aceasta fotografie pe care am realizat-o la inceputul vacantei mele in Egipt pentru a face o precizare importanta: o alimentatie sanatoasa nu este acelasi lucru cu o dieta. In momentul in care am decis ca vreau sa imi revizuiesc planul alimentar, nu mi-am dorit sa supun organismul unui stres, ci sa il ajut sa functioneze mai bine, sa fie mai puternic si mai pregatit sa faca fata provocarilor zilnice. Altfel spus, ideea de la care am pornit a fost aceea de a fi mai energica, mai sanatoasa, mai plina de vitalitate, nicidecum mai slaba. Constitutia mea nu este una skinny sau atletica, sunt o femeie cu forme, o shakti veritabila, si am invatat sa imi accept si sa imi iubesc corpul asa cum este el. Ceea ce va incurajez si pe voi sa faceti. Priviti-va in oglinda, zambiti-va larg si fiti blande cu voi. Nu aveti nevoie de programe de editare si de filtre pentru a va simti frumoase si increzatoare, ci doar de convingerea ca sunteti unice si ca este perfect in regula sa aveti siluete si constitutii diferite. Iar pentru asta nimeni nu are dreptul sa va judece”, a notat Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany a participat la show-ul ”Ferma”

Giulia Nahmany a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Ferma”.

Aceasta a comentat despre participarea sa la show-ul de la Pro TV pentru okmagazine.ro. Vedeta și-a amintit de clipa în care în care a văzut la TV momentul în care a fost fermier șef și a avut un comportament dur față de ceilalți concurenți.

”Voiam să sparg televizorul, nu mi-a venit să cred, m-am supărat pe mine că nu am ştiut să gestionez momentul acela. Am intrat într-un rol dusă de Gabi, care nu mă caracteriza. Voiam să educ lumea, să le arăt ce pot. Realitatea mea era altfel, la televizor s-a văzut doar o parte din ceea ce s-a petrecut. Cel mai greu mi-a fost să gestionez comentariile negative, pentru că eu nu eram obişnuită cu aşa ceva. Eu nu jucam teatru, eu voiam să mă înţeleg cu toată lumea, dar nu se putea lucrul ăsta şi Gabi s-a simţit trădat”, a declarat Giulia Nahmany.

Ce spunea Giulia Nahmany despre părinții săi

Giulia Nahmany este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste.

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea. Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany.

În septembrie 2020, tatăl Giuliei Nahmany s-a stins din viață. Dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul în vârstă de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani. Tot în luna septembrie, în urmă cu 7 ani, pe 8 septembrie 2014, a încetat din viață și mama Giuliei Nahmany.

citește și...