Giulia Nahmany este în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață în Israel

17.09.2020, 08:37
Giulia Nahmany este în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață în Israel
Giulia Nahmany este în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață în Israel

Giulia Nahmany trece prin momente dificile. Tatăl vedetei a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de Pro TV.

Tatăl Giuliei Nahmany, concurentă în emisiunea ”Ferma.Orășeni vs săteni” s-a stins din viață. Dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul în vârstă de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani, relatează protv.ro.

Din cauza pandemiei de coronavirus, orice persoană care aterizează în Israel trebuie să stea 14 zile în carantină la domiciliu, așa că Giulia Nahmany nu ar putea merge în țara natală pentru a asista la ceremonia de înmormântare.

”Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma.Orășeni vs Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile”, scrie protv.ro.

Tot în luna septembrie, în urmă cu 6 ani, pe 8 septembrie 2014, a încetat din viață și mama Giuliei Nahmany.

Ce spunea Giulia Nahmany despre părinții săi

Giulia Nahmany, în vârstă de 37 de ani, este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe.

Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste.

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități.

Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea.

Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany,

citește și...