FOTO / Giulia Nahmany s-a pozat în lenjerie intimă. ”Vergeturile fac parte din mine și le iubesc”

29.10.2021, 10:34
FOTO / Giulia Nahmany s-a pozat în lenjerie intimă. ”Vergeturile fac parte din mine și le iubesc”
FOTO / Giulia Nahmany s-a pozat în lenjerie intimă. ”Vergeturile fac parte din mine și le iubesc”

Giulia Nahmany, în vârstă de 38 de ani, a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare în lenjerie intimă. Vedeta a ținut să precizeze că fotografia nu are niciun fel de retuș. ”Poza este făcută de mine în această dimineață fără retuș, dacă vedeți cu atenție se văd și vergeturile de la naștere pe abdomen, care fac parte din mine și le iubesc”, a menționat aceasta.

Giulia Nahmany s-a pozat în lejerie intimă și a făcut fotografia publică în meiul online. Imaginea este însoțită de un mesaj în care vedeta vorbește despre alimentația sa.

”In urma cu cativa ani am renuntat la consumul de carne si lactate. A fost o decizie asumata si foarte bine gandita, pe care ma bucur nespus ca am luat-o la momentul potrivit, atunci cand aveam nevoie de o schimbare in viata mea, inclusiv la capitolul alimentatie. Insa o buna perioada de timp, chiar in conditiile unei diete vegetariene, ma simteam balonata, aveam in permanenta abdomenul umflat si o stare accentuata de disconfort. Dupa ce am inceput sa cercetez care ar putea fi cauza, am descoperit ca de fapt era vorba despre raspunsul inflamator al organismului. Nu mi-a venit totusi sa cred. Stiam din surse medicale ca de inflamatia din organism direct responsabil este consumul de carne si lactate, Iar eu nu mai mancam carne de luni bune”, a notat vedeta pe contul ei de socializare.

Giulia Nahmany s-a pozat în lenjerie intimă. Ce a spus despre dieta ei

Giulia Nahmany a dat detalii despre dieta sa, explicând la ce alimente a decis să renunțe pentru că nu se simțea bine.  ”Ei bine, in urma unei documentari aprofundate si a practicii yoga, am aflat ca nu doar carnea provoaca inflamatie in organism, ci multe alte produse, la care nu m-as fi gandit niciodata. Asa am ajuns sa elimin din dieta, rand pe rand, carbohidratii simpli (rafinati) – pastele, orezul alb, cerealele si painea, zaharul adaugat in produsele aparent banale regasite pe rafturile magazinelor, de la iaurt pana la biscuiti “digestivi”, si multe dintre produsele asa-zis “dietetice”, cu surprinzator de putine calorii si cu o multime de potentiatori de gust si de aroma, aditivi chimici si emulsifianti”, a mărturisit vedeta.

”Cu ce le-am inlocuit? Cu cereale integrale care contin fibre si seleniu si care ajuta la reducerea inflamatiei, cu fructe si legume bogate in antioxidanti care combat inflamatia (anghinare, avocado, afine, zmeura, capsuni, sfecla rosie, spanac) si, foarte important, cu o serie de condimente cu rol dovedit antiinflamator (scortisoara, turmeric, curry, ghimbir, rozmarin, oregano, marar etc). Evident ca la femei exista si partea hormonala si voi discuta saptamana viitoare despre acest subiect, cat de mult ne afecteaza hormonii si ce putem face sa reducem starile care vin la pachet cu acestia. ? PS : poza este facuta de mine in aceasta dimineata fara retus, daca vedeti cu atentie se vad si vergeturile de la nastere pe abdomen, care fac parte din mine si le iubesc ?”, a încheiat Giulia Nahmany.

Din ce familie provine Giulia Nahmany

Giulia Nahmany este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Telespectatorii au putut-o vedea în cel mai recent sezon al emisiuni   ”Ferma”.   Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste.

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea. Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany.

În septembrie 2020, tatăl Giuliei Nahmany s-a stins din viață. Dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul în vârstă de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani. Tot în luna septembrie, în urmă cu 7 ani, pe 8 septembrie 2014, a încetat din viață și mama Giuliei Nahmany.

citește și...