FOTO / Giulia Nahmany, despre lupta cu kilogramele. ”Aveam 15 ani și eram supraponderală. Atunci am luat o decizie drastică: să slăbesc”

05.06.2022, 16:56
FOTO / Giulia Nahmany, despre lupta cu kilogramele. ”Aveam 15 ani și eram supraponderală. Atunci am luat o decizie drastică: să slăbesc”
FOTO / Giulia Nahmany, despre lupta cu kilogramele. ”Aveam 15 ani și eram supraponderală. Atunci am luat o decizie drastică: să slăbesc”

Giulia Nahmany, în vârstă de 39 de ani, a vorbit deschis despre problemele cu kilogramele pe care le-a avut încă din adolescență. ”Aveam 15 ani și eram supraponderală. Atunci am luat o decizie drastică: să slăbesc”, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu. Aceasta a explicat și cum se menține în formă.

Giulia Nahmany a povestit, pentru revista Viva, despre dietele pe care le-a ținut de-a lungul timpului pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Vedeta a explicat și cum a reușit să slăbească și cum se menține în formă în prezent.

Giulia Nahmany, despre lupta cu kilogramele. ”Toată viața mea este o dietă”

”Dieta serioasă am început-o la 15 ani. Îmi aduc aminte că am fost la festivalul de la Mangalia, Calatis, pe care îl prezenta Gabriel Cotabiță. Aveam 15 ani și eram supraponderală. Atunci am luat o decizie drastică: să slăbesc. Am urmat o dietă: un an de zile am mâncat același lucru. Am început să fac sport, am slăbit”, a mărturisit Giulia Nahmany.

”Toată viața mea este o dietă. Dietă înseamnă stil de viață sănătos. Cred că toată viața o să urmez acest stil de viață. Nu mănânc zahăr, gluten, carne. Sunt vegetariană de aproape 7 ani. Cred că pur și simplu citind despre acest stil de viață și simțind pe pielea mea cum mă simt atunci când mănânc așa, asta m-a determinat. Niciodată nu am fost o mare carnivoră, dar schimbarea s-a declanșat atunci când am urmat o detoxifiere. Am văzut cât de bine mă simt și atunci am început să cercetez mai mult acest subiect”, a completat ea pentru sursa mai sus-menționată.

Din ce familie provine Giulia Nahmany

Giulia Nahmany este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Telespectatorii au putut-o vedea în cel mai recent sezon al emisiuni   ”Ferma”.   Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste.

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea. Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany.

În septembrie 2020, tatăl Giuliei Nahmany s-a stins din viață. Dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul în vârstă de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani. Tot în luna septembrie, în urmă cu 7 ani, pe 8 septembrie 2014, a încetat din viață și mama Giuliei Nahmany.

citește și...