George Burcea și Viviana Sposub și-au dat relația pe față? Detaliul care i-a dat de gol că formează un cuplu

04.10.2020, 17:25
George Burcea și Viviana Sposub și-au dat relația pe față? Detaliul care i-a dat de gol că formează un cuplu
George Burcea și Viviana Sposub și-au dat relația pe față? Detaliul care i-a dat de gol că formează un cuplu

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub avansează cu pași repezi! Se pare că cei doi s-au îndrăgostit nebunește pe platourile de filmare ale show-ului ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, de la PRO TV. Cu toate că Viviana Sposub a părăsit ‘Ferma’ și face parte din tabăra bandiților, telespectatorii au putut-o vedea în tandrețuri cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș de mai multe ori, spre surprinderea colegilor de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’.

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu?

Până în acest moment, actorul și tânăra nu au oferit nicio declarație despre povestea lor de dragoste. Conform Cancan.ro, George Burcea și Viviana Sposub nu se pot afișa împreună până la difuzarea ultimului episod al show-ului de la PRO TV, decizie luată chiar de producătorii emisiunii ‘Ferma’.

Cu toate acestea, nimic nu îi împiedică însă să publice imagini pe Instagram din același loc. Recent, George Burcea a postat la instastories o fotografie în care le arăta fanilor virtuali că le-a făcut pârjoale ca-n Moldova fetițelor sale, Clara Maria și Ella Maya. Surpriză, însă! La câteva ore distanță, Viviana Sposub a postat tot la instastories o imagine cu niște pârjoale, care semănau izbitor cu ale lui George Burcea.

‘Am mâncat și niște pârjoluțe făcute de un moldovean adevărat’, a scris Viviana Sposub, în dreptul fotografiei.

Până atunci, rămâne de văzut cum va evolua relația celor doi!

George Burcea, vizibil afectat de plecarea Vivianei Sposub din Fermă

Joi seară, 24 septembrie, Viviana Sposub și Octavian Ciovică au fost eliminați din Fermă. Cei doi concurenți din echipa sătenilor au pierdut în fața Elenei Chiriac și a lui Paul Diaconescu, din echipa orășenilor.

Cel mai emoționant moment al serii a fost când Viviana și-a luat la revedere de la George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi s-au sărutat iar în fața celorlalți concurenți și au stat îmbrățișați minute în șir.

‘Noi nu am vorbit nimic înainte. Îmi place foarte mult Viviana, dar eu mai am niște chestii de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău. O să ajung acasă, o să încerc să îmi rezolv treburile cu cealaltă parte și apoi o să văd dacă se poate naște ceva frumos. Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care s-o iubești, s-o protejezi, să o aperi. Pe lângă copiii mei și mama, va fi prima persoană pe care o voi căuta’, a declarat George Burcea despre Viviana Sposub.

citește și...