FOTO. Gabriela Prisăcariu a făcut show pe ringul de dans. Cum l-a surprins blondina pe soțul ei

24.02.2022, 22:34

Gabriela Prisăcariu a făcut show pe ringul de dans. Vedeta l-a surprins pe soțul ei și i-a făcut un dans incendiar. Totul s-a petrecut la aniversarea unei prietene, oportunitate pentru blondină să se distreze și să își arate calitățile feminine. “Bine că am făcut nunta mică”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a fost în centrul atenției, recent. Soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”  a făcut show. Nu numai că i-a încântat pe petrecăreți, ci și pe partenerul său. Blondina s-a distrat până în zori de zi.

Aceasta a îmbrăcat o ținută sexy și s-a îndreptat către petrecere alături de soțul ei. Dani Oțil nu s-a putut abține și a postat câteva video-uri cu dansul soției și al prietenelor sale.

Cum a reacționat Dani Oțil

“Bine că am făcut nunta mică”, a spus Dani Oțil în momentul în care le-a văzut cum cântă și dansează.

Gabriela Prisăcariu și-a revenit spectaculos după ce a născut. Blondina a scăpat de kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii. Modelul a luat în greutate 20 de kilograme, în perioada în care a fost gravidă. Gabriela Prisăcariu este o adevărată bombă sexy.

Cum a slăbit Gabriela Prisăcariu 12 kilograme după ce a născut

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a spus Gabriela Prisăcariu.

citește și...