FOTO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă în doi. ”A fost prima dată când ne-am luat pauză de la statutul de părinți”

14.12.2021, 11:20
FOTO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă în doi. ”A fost prima dată când ne-am luat pauză de la statutul de părinți”
FOTO / Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă în doi. ”A fost prima dată când ne-am luat pauză de la statului de părinți”

Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, și soțul ei, Tavi Clonda, în vârstă de 42 de ani, au avut parte de momente romantice în weelend-ul care a trecut. Cei doi au plecat într-o minivacanță în doi la munte, unde s-au simțit perfect. ”A fost prima dată când ne-am luat pauză de la statului de părinți”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

În weekend-ul care a trecut, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut o escapadă în doi la munte, unde s-au relaxat și s-au bucurat unul de compania celuilalt.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă în doi. ”Halatul de baie a fost cea mai folosită piesă vestimentară”

Gabriela Cristea a povestit în mediul online cu a fost minivacanța petrecută doar în compania partenerului de viață și a dat publicității mai multe fotografii.

”Dragilor, weekend-ul asta a fost despre noi doi, Gabriela si Tavi. A fost prima data, dupa ce au venit copiii in viata noastra, cand ne-am luat pauza de la statutul de parinti si ne-am ocupat exclusiv de noi. Le-am lasat prima data pe Victoria si Iris la bunica in Barsov ai am fugit amandoi pana in Poiana sa ne relaxam. Halatul de baie a fost cea mai folosita piesa vestimentara iar drumurile noastre s-au limitat la camera de hotel fabuloasa cu jacuzzi si o vedere fabuloasa catre munte, restaurant si spa.

Am dormit mult, ne-am relaxat, am mancat bun si mult, fara sa numaram caloriile, am inotat si tot asa. Din cand in cand ne-a fugit gandul si la fete dar am reusit sa stam fara ele 2 zile si jumatate. Luni dimineata cand trebuia sa plecam ne-am dat seama ca mai aveam nevoie de cel putin o zi, daca nu chiar de o saptamana. A fost minunat sa ne regasim ca atunci cand eram doar noi doi”, a detaliat prezentatoarea TV.

De la ce pornesc discuțiile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda a dat detalii despre mariajul său cu Gabriela Cristea pentru impact.ro. Acesta a dezvăluit de la ce pronesc discuțiile în cuplul lor, dar și cine este primul care cedează într-o situație tensionată.

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a explicat și care sunt secretele care fac ca un mariaj să funcționeze: ”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”.

citește și...