FOTO. Fosta soție a lui Connect R a încins atmosfera pe rețelele de socializare. Blondina și-a expus posteriorul la vedere

06.12.2022, 21:39

Fosta soţie a lui Connect-R a încins atmosfera pe rețelele de socializare. Vedeta a postat noi imagini care i-au făcut pe fani să “înroșească” butonul de like. Blondina și-a publicat pe Instagram o imagine incitantă, cu posteriorul la vedere. “Wow ce frumoasă și ce frumusețe sexi și ce corp sexi și ce posterior sexi”.

Misha, fosta soție a lui Connect-R, și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale super hot, dar parcă este surprinzătoare de fiecare dată. Frumoasă blondina s-a pozat sexy în urmă cu ceva timp, iar una dintre imagini a încins Instagramul.

Îmbrăcată într-o bustieră neagră și o pereche de lenjerie intimă neagră Misha a stârnit foarte multe aprecieri din partea fanilor. Mai mult, fotografia nici nu a avut nevoie de vreo descriere.

Perfectă, corp de invidiat!

Ai muncit mult să arăți așa; Femeie ești bombă; Ești foarte frumoasă că o prințesă; Wow ce frumoasă și ce frumusețe sexi și ce corp sexi și ce posterior sexi“, sunt câteva dintre comentariile internautiilor.

Blondina pune mare preț pe felul în care arată.

“Nu am un meniu fix. Meniul meu este destul de diversificat“

“Încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Nu am un meniu fix. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!”, declara vedeta acum ceva timp.

Misha apelează la o serie de tratamente care o ajută să-și întrețină corpul.

„Tratamente corporale îmi fac atât la salon, cât și acasă, de obicei prefer tratamentele cât mai naturale și în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port și foarte multe peruci și atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuși cred că mă simt cu părul lung, deși am o perioadă de când îl am scurt și mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuță!”, explică în continuare fosta soție a lui Connect-R.

 

citește și...