FOTO. Fosta lui Connect-R a încins atmosfera în cel mai sexy și provocator costum de baie. Cum a pozat blondina

13.04.2022, 21:52

Misha a atras atenția tuturor pe rețelele de socializare cu o fotografie în care a apărut într-un costum de baie senzual. Blondina se mândrește  cu un trup perfect.  “Foarte frumoasă dar și cu cei mai frumoși ochi”;  “Sexi și rea, dulce și rebelă ești prințesă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Misha este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, dar și pentru faptul că are forme de invidiat.

Misha a postat pe Instagram o fotografie în care a apărut îmbrăcată într-un costum de baie superb. Blondă, ochi albaștri și un corp de zeiță. Așa a incitat blondina audiența cu o poză super sexy, în costum de baie roz pudrat.

“Cei mai frumoși ochi”

“Moaaaaa cum arăți “;  “Wow ce frumoasă și ce frumusețe “;  “Foarte frumoasă dar și cu cei mai frumoși ochi”;  “Sexi și rea, dulce și rebelă ești prințesă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Misha a mărturisit în 2019 că are în plan să slăbească circa șase kilograme, motiv pentru care, deși nu obișnuiește, a recurs la o dietă.

Vedeta și-a dorit să slăbească șase kilograme

“Încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţîn o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţîn. La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţîn mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50”, a  declarat pentru Click! Misha, care în trecut a recunoscut că are o slăbiciune pentru hamburgeri și ciocolată.

Blondina nu ține dietă

Misha spunea că nu face parte din acea categorie de femei care ar face orice să se mențină suplă.

“Nu țin dietă. Mănânc de toate. Mă chinui de două luni să merg la sală, dar nu am ajuns. Mănânc hamburgeri și nu mă pot abține de la ciocolată”, a recunoscut artista la un moment dat.

citește și...